reklama
O jak wam fajnie ze sie spotkalyscie przypadkiem:-):-)
jaki ten Gorzow maly ha ha...
Kroma wielkie gratulacje !! wiedzialam ze dasz rade :-)
w jakim zawodzie szukasz pracy?? cos chyba z ksiegowoscia hmm...
ja wrocilam z zakupow teraz czas na kawke i ide smazyc nugettsy na podwieczorek :-)
a reszta gdzie??...
jaki ten Gorzow maly ha ha...
Kroma wielkie gratulacje !! wiedzialam ze dasz rade :-)
w jakim zawodzie szukasz pracy?? cos chyba z ksiegowoscia hmm...
ja wrocilam z zakupow teraz czas na kawke i ide smazyc nugettsy na podwieczorek :-)
a reszta gdzie??...
C
ciasteczko
Gość
fajnie ze sie przypadkiem postkalyscie:-)
kroma gratulacje za zdanie:-)
madzia u nas tez taka dziwna ta pogoda niby zimno nie jest, ale co jakis czas popada cos tam
kroma gratulacje za zdanie:-)
madzia u nas tez taka dziwna ta pogoda niby zimno nie jest, ale co jakis czas popada cos tam
C
ciasteczko
Gość
no prosze jak wypatrzyla
szkoda ze zadna z nas nie potrzebuje ksiegowej;-)ktora zaklada firme i zatrudnia krome?;-):-)
szkoda ze zadna z nas nie potrzebuje ksiegowej;-)ktora zaklada firme i zatrudnia krome?;-):-)
marzenka21
Fanka BB :)
widze ze miłe spotkanko bylo
kroma gratulacje wielkie :-)
ja za niedlugo bede miec labe dawid zasnie i blogie lenistwo mnie czeka :-)bo nie spi mi w dzien pewnie po 19 juz bedzie smacznie spal :-)
kroma gratulacje wielkie :-)
ja za niedlugo bede miec labe dawid zasnie i blogie lenistwo mnie czeka :-)bo nie spi mi w dzien pewnie po 19 juz bedzie smacznie spal :-)
nooooooooo w koncu mam swojego lapka ;-)
dostalam dzis dla malej znowu ciuszki moj przytargal od swojej mamy od jakiejs kolezanki dostala, czadowe ;-) orginalny dresik adidasa bialy na nr 68 blhahahahah pierwszy raz taki maly widze ;-) , pare sukienek, ale nie rozowe ;-) kurteczka na 68 i 3 pary bucikow najacza ;-) Jejku takie male to takie slodkie ;-) Nooo i dostalam ale to ponoc do addania sukieneczke do chrztu tez malenka ;-)
Madzia ja aparatu nie bralam jak bylam u rodzicow, pare fot mam tel zrobionych, zaraz powrzucam je... momento.
Future i kroma ale fajnie ze sie spotkalyscie
ciacho jak tam dzionek zlecial ;-)
dostalam dzis dla malej znowu ciuszki moj przytargal od swojej mamy od jakiejs kolezanki dostala, czadowe ;-) orginalny dresik adidasa bialy na nr 68 blhahahahah pierwszy raz taki maly widze ;-) , pare sukienek, ale nie rozowe ;-) kurteczka na 68 i 3 pary bucikow najacza ;-) Jejku takie male to takie slodkie ;-) Nooo i dostalam ale to ponoc do addania sukieneczke do chrztu tez malenka ;-)
Madzia ja aparatu nie bralam jak bylam u rodzicow, pare fot mam tel zrobionych, zaraz powrzucam je... momento.
Future i kroma ale fajnie ze sie spotkalyscie
ciacho jak tam dzionek zlecial ;-)
C
ciasteczko
Gość
ja w koncu w domu, wychodze dopiero z psem wieczorem, ojeoje:-)
mloda odebrana z zabawy, wybawila sie :-)
larvunia fajnie ze dostalas ubranka, sa sa takie firmowki w takich malych rozmiarach rozkosznie wygladaja takie ubranka:-)
ja mlodemu czasem kupie jakas bluzke albo kurteczke badz spodenki pumy albo nike lub cos w ten desen, choc moje dziewczyny nie maja a mlody ma hehe
jakos gustuje w pumie i w nike, adidasa srednio lubie choc mam pare rzeczy
jestem ciekawa jak mloda bedzie wygladac w takim dresiku pewnie zajefajnie:-)
mloda odebrana z zabawy, wybawila sie :-)
larvunia fajnie ze dostalas ubranka, sa sa takie firmowki w takich malych rozmiarach rozkosznie wygladaja takie ubranka:-)
ja mlodemu czasem kupie jakas bluzke albo kurteczke badz spodenki pumy albo nike lub cos w ten desen, choc moje dziewczyny nie maja a mlody ma hehe
jakos gustuje w pumie i w nike, adidasa srednio lubie choc mam pare rzeczy
jestem ciekawa jak mloda bedzie wygladac w takim dresiku pewnie zajefajnie:-)
reklama
kroma
Fanka BB :)
lavrunia- to fajnie, ciesz się, ja miałam tylko dla Olki Rocawear sukienkę i śpioszki i oprzeć się nie mogłam, dopiero na roczek jej kupiłam Reeboka i ma do tej pory, dobre są gatunkowo ale w Pl w sklepach to kosztują kokosy, jedynie co to jak się trafi w lumpku, lub z zagranicy ściągnie.
Podziel się: