reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam niedzielenie
kroma alez czort z Twojej mlodej:eek: pomysly to ma;-):-D
my pozniej smigamy zawiezc mloda na urodziny wyszaleje sie dziecko,
dzisiaj pogoda wsmie nie jest zla owszem wieje ale zimna nie jest bo okolo 20stop. to moze byc, moge w koncu nie spinac wlosow bo nie bedzie mi goraco w rozpuszczonych:sorry:

reklama
kroma heheh te dzieciaki to maja pomysly :-)
moj dzis zrobil w majty juz myslalam ze zrozumial gdzie sie robi kupke bo 3 dni podrzad do nocnika atu masz :wściekła/y:
i wogule osttanio zaczal popuszczac w majty i dopiero pozniej idzie na nocnik,gdzie kiedys tak nie bylo..
u nas popadalo.po obiadku idziemy na krotki spacer jesli padac nie bedzie:-)
czy ja wiem ciasteczko czy nie ebdzie goraco,mnie przy takieuj pogodzie to i tak goraco :-)

Dzień dobry a ja nie mam planów na dziś później ma znajoma przyjść ale to o 16 dopiero. Randka z mężem zaliczona na skype idę teraz ogarnąć chałupkę z tych zabawek a potem ziemniaki obrać na obiad. Miłego dnia:)

dzien dobry dziewczyny !!

Mycha ja juz nie spie od 8 :tak::tak:
gotuje sie juz u mnie rosolek i zaraz bedzie gotowy :-):-)
pogody do dupy juz padalo i wieje jest tylko 16 st :tak:

nie wiem co bedziemy dzis robic planuje isc do sea life ale zobaczymy :tak:

future ale ci dobrze imprezujesz na maksa haha ale to fajnie :-):-)

a reszta gdzie spi jeszcze??

madzia no z taką niuńką kochaną możemy sobie na to pozwolic. ;)

już w domku ;)

My juz w domciu
bylismy w tym sea life ale tak srednio mnie sie podobalo duszno,duzo ludzi
i tak za duzo nie bylo tych ryb...jak bym miala zaplacic 40 euro za wejscie na godz
to bym nie poszla nie warte tej kasy :no::no:
a ze mam ta wejsciowke roczna to moge isc :tak::tak:

pozneij jeszcze zaliczony mc donald i do domu bo caly czas pada deszcz :wściekła/y::wściekła/y:

kroma to ma olcia pomysly haha :-D:-D

future witaj w domu kaca masz??...:laugh2:

marzenka spacerek zaliczony??

a gdzie larvunia czyzby misia nie dala posiedziec mamie przy kompie??...

Kawke pije i sie nudze...

tak smerfy, ale dobrze, ze wolno jechalam, bo to środek wioski jakiejs byl. bo jakby mi jeszcze przyfasolili ze 2 stówki, to by dopiero bylo.

moja mała ma nerwa, ale nie wiem dlaczego.

eh nie mam weny pisac, zmeczenie dopada. chyba spac trzeba
pięknie pada u nas ;)

reklama
Do góry