reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
No dzięki dziewczyny, odezwę się pewnie jak wrócę do domku chyba że przejdę się do siostry albo ciotki i coś tam nasmaruję ;-) Pustki nadal, My teraz wcinamy naleśniki z serem, nasmażyłam (jakieś 10min temu skończyłam) :-p bo tak Mnie ochota naszła że masakra a i przynajmniej nie trzeba męczyć z robieniem kolacji ... :tak: :-)
Jeszcze jutro postaram się zerknąć przed wyjazdem ;-):-)

megi my tez juz wykapni
u nas znowu lalo i do tego byla srednia burza momentalnie ciemno sie zrobilo :tak::tak:
polsat zniknal haha..
ale juz przeszlo i znowu jasniutko :happy2::happy2:

Dobra zegnam sie na dzis dobranoc
:happy2:

Cześć wszystkim :tak:

Nas dzisiaj obudziła natrętna i rozlazła mucha :wściekła/y: ale w sumie się wyspaliśmy :tak: ;-) mąż ze swoim bratem właśnie pojechali na firmę załadować busa i potem wracają do domku, na szczęście mąż dzisiaj nie jedzie z tymi zamówieniami tylko ktoś inny :happy::wink::biggrin2::rolleyes: no a Ja zaraz jakieś śniadanko uszykuję i sobie zjemy jak przyjadą :tak:

Future udanego wypadu i fajnej zabawy ;-)

Ja do 12 czekam na znajomą, potem może jakiś spacerek zaliczymy no a później mąż Nas zawiezie do rodziców Moich ;-) :tak:

No a Wy gdzie?? Pobudka kochane, piękny dzień się zapowiada :cool: bynajmniej u Nas i szkoda tracić go na spanie :-p :laugh2:
No to miłego dzionka ;-) :tak: :-)

dzien dobry dziewczyny !!

Mycha ja juz nie spie od 8 :tak::tak:
gotuje sie juz u mnie rosolek i zaraz bedzie gotowy :-):-)
pogody do dupy juz padalo i wieje jest tylko 16 st :tak:

nie wiem co bedziemy dzis robic planuje isc do sea life ale zobaczymy :tak:

future ale ci dobrze imprezujesz na maksa haha ale to fajnie :-):-)

a reszta gdzie spi jeszcze??

No chyba jeszcze śpią albo tak jak Ty Madziu wstawiają już na ogień obiadki :tak: i odezwą się później ;-) :-p
Ja sobie właśnie pazurki robię :-) :tak: :cool:

dzien dobry :)
ja tez bym musiala se pazurki zrobic ale jakos weny nie mam
slyszalyscie o tym lakierze do paznokci pekajacy ?kolezanka i ja tez planuje kupic:)

reklama
witam

ja zaraz do Kościoła, na obiad do Teściowej, na Film do Kina :)

Marzenka- słyszałam, nakłada się go na zwykły i pęka.

A moja Ola zrobiła kupę na stojąco, zamiast do nocnika i wyrzuciła do śmieci :angry:

Do góry