reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a ja mam dla mojej niefirmowe, ale za to różowe. tak BTW żałuje Kromus, ze sie nie zatrzymałam inie pogadałyśmy, ale jechalam z tą durną pracą, a tam kolejki, bo ostatni dzień do złożenia...ale i tak mi było bardzo miło Cię zobaczyć.

reklama
ale to nie chodzi ze ma byc firmowe, ma byc dobre gatunkowo i ladne:-)
ja jezeli juz kupuj cos dzieciakom to po jakis wyprzedazach itp. bo normalnie ceny takie ze szok nawet w takim coccodrillo

ja byłam w crocco i oszaleli kurtka 110 zł, a na przecenie 80 dla dziecka. W sumie to ja teraz kupuje takie do wycierania, na wyjście ma parę na krzyż, bo i tak rosną za szybko.

Future- ja też leciałam jak oszalała, z siłki na pieszo 50 min. a M miał gdzieś jechać i już spóźniony był :)

ja ostatnio kupilam mlodej sukienke za 27zl przeceniona ze 135zl, az dziw bierze zeby taki kawalek materialu zeby tyle kosztowal
moje tez nie miala jakos duzo takich naprawde wyjsciowych ubran, a jak maja to sie okazuje ze juz wyrosly

zycze milej nocki i zeby dzieciatka spaly cala noc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciasteczko-To ci się trafił upust :) dobranoc mój właśnie padł, jak nigdy ryczał.

Ja też padam i idę spać :)

ja dla Frucia raz buty kupilam najacza ;-) ale byly w promocji i rodzice dorzucali 40zl ;-) wiec sie skusilam a tak tez nie mial nigdy nic orginalnego... nieee no raz na allegro za 2 zl mu urzywana koszulka na kr. rekaw najacza kupilam ;-) Ja dla mlodej tez nic nie kupuje, wiec Future nie lam sie, ma to co dostanie ;-) A ze dostala taki dresik.. no coz dresiara bedzie :-D:-D:-D

ja dopiero kolacje jem, od 19.00 mala usypialam... (kapalam, 3 raxzy z kupy przebieralam itp)

Witajcie kochane!

ależ się za wami stęskniłam... Ale nie miałam czasu ostatnio bo od poprzedniego czwartku codziennie w pracy oprócz piątku ale wtedy nowy dowód wyrabiałam i pojechaliśmy do dino parku, potem moi rodzice przyjechali bo mama wczoraj znowu do niemiec pojechała na niewiadomo jak długo... ajk już chwile miałam to M. siedizał na kompie bo autka oglądał, a ja jeszcze mam taki bałagan w domu po gościach i zero czasu na ogarnięcie, ale jutro zaczynam działac bo przewróci się idzie, albo gdzieś wybędziemy z M... a to prace chcę zmienia, a to jeszcze do kwiaciarki co nam stroiła musimy jechac, a to znowu do fotografa... nie wiem kiedy my zwolnimy tempo... mam ochote zostawi to wszystko i nad jakieś jeziorko wybi ale pogoda sie lipna zrobiła...

CIACHo, ja tam podziwiam osoby co takim maluchom oryginalne ciuchy kupują, tylko nie krzyczcie, ale poprostu jak widze jak mi Kacper rośnie to szkoda by mi było tyle kasy ładowa,zresztą ja mu mało ciuchów kupuje bo nas mama w niemczech zaopatruje, ale nie potrafiłabym wyda 150zł wyda na jednego łaszka, w którym pochodzi z 2-3mieś bo wyrośnie, nie to ze mi szkoda, ale wole mu w to miejsce kupi np.3bluzeczki...

No i mamy akcje odpieluchowywania, dzisiaj będzie 5nocka, pierwszą przetrzymał całą, drugą i 3 zmoczył się, bo jak go wysadzałam to płakał że nie chce, ale potem płakał że łóżeczko mokre i że on przeprasza, że już będzie wołał, mimo że mu tłumaczyliśmy że nic się nie stało, że go rozumiemy, że to się mu może zdarzy bo dopiero się uczy, a dzisiaj w nocy o 2.30zawołał i potem już do rana :-) trzymajcie kciuki żeby tak dalej :-)

A tak wogóle to przepraszam ale was nie nadrobie, zaległości mam od ok 1 czerwca więc nie jestem w stanie...

bry
ja znowu bez lapka :confused2: Zatluke tego mojego menza :confused2:

Future co dzis porabiasz masz moze autko:sorry:... moze na kawe masz ochote ;-) I tak moze ok 14.00 coooooo, bo fajnie jakbym moga po synka pojsc do przedszkola, b moj dzis dluzej w pracy :sorry: No chyba ze mloda nie bedzie spac to ja nie wiem w tedy....z mala pojde...

edit:
juz zaraz 9.00 a nikogo nie ma, co jest...

Ostatnia edycja:
Dobry...
Moja chora kurde, kaszle i smara się, chyba lody wychodzą tak więc póki co to na lekach...a ja męczę się i szałwią dziąsło płuczę bo co mi wylazło wrr....
larvunia 100 latek i zdrówka dla córci na 2 tygodnie życia:)

reklama
witam
megi zdrowka dla was:-)
larvunia a widze ze od rana tu jestes:-) ja ciasto zrobilami wlasnie sie piecze
no i sniadanie zjadlam w koncu

Do góry