reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

bryy

my na nogach od 6, młody dziś niespokojny przez pół nocy, nie wiem co mu było
teraz szykuje mi pranie, bo wcina bułe w łóżku, nie powiem, jak już tam wyglada :-)

ja tam na moje ciąże też narzekac nie mogłam, zero porcelanki, a mówią, że przy chłopcach i dziewczynkach inaczej, u mnie każda była prawie taka sama, tylko tyle, że przy laskach wcinałam frytki i jajecznice, a przy młodym ogrom żelek i innych słodyczy :-)

Marzenka to już pojutrze :-) sama mam jakąś adrenalinike co do waszego ślubu :-)

reklama
hej.
no to dzis córcia mi pokazala na co ją stać. kopie od 5, a ja sie przewalam. menżu zrobił śniadanie, a za godzine tak dostalam w wątrobe czy w coś, ze zarzygałam poł łóżka. teraz pije miete, ael cos mi dalej stoi na żołądku i czuję się jak jakiś mamrot normalnie,
ide lezec,

a taka byla wczoraj grzeczna.

u was tez pada snieg?
my wcianmy od rana orzeszki solone,zaraz bedziemy rboic ciasto na dwor mykniemy,ciekawa jestem efektu koncowego:-)
a mnie mezulek zaskoczyl bo caly przyszly tydzien ma wolny:-):-):-)

Witam chyba ostatnia jak zwykle:-) wy tu już od wczesnego ranka skrobiecie a potem nadrabiać mi się nie chce bo ja to ostatnio do 9 się wyleguję a wczoraj poszłam szybko spać bo krótko po 22:sorry: nudziło mi się...Mój mężuś ma dziś imieninki a ja z nim świętować nie mogę:-( jutro moja Zuzka ma bo ona dzień po moim i na dodatek w rocznicę ślubu moich staruszków:tak: Właśnie skończyłam śniadanko i powinnam wziąć się za sprzątanie ale....lenia mam:confused2:Śnieg ładnie pada, jutro w całej PL zapowiadają śniegi może wyjdę jutro z moją na sanki, które dostała na gwiazdkę i które jeszcze nie zostały wypróbowane hmmm.....
Marzenka też tak sobie myślę że to już pojutrze przestaniesz być panną hehe:-D i nazwisko ci się zapewne zmieni:tak:

Życzę wam laseczki miłego leniuchowania a tym które w pracy żeby czas szybko wam minął;-)

I ja też się witam.

Future piękny brzuszek i bardzo zgrabny:tak:
a ten artykuł bardzo dobry, pod szpitalem jest jakaś masakra z parkowaniem, powinni to w końcu zmienić a nie zajmować się wlepianiem mandatów jak tam przecież nie ma gdzie stawać:wściekła/y::wściekła/y:

miałam wrzucić fotę łazienki i zapomniałam:zawstydzona/y: idę zrobić:-D:-p

hej martucha
macie racje pod szpitalem to sa tylko pseudo parkingi, wiec nie powiny wystawiac mandatow,
a co do innych miejsc to jestem jak najbardziej za wlepianiem mandatow, jak patrze jak inni parkuja to szczeka opada

reklama
To i ja sie witam !!! :-):-)
dopiero teraz bo obiad szykowalam i bylam w netto :tak::tak:
u nas tez zimno na minusie jest :tak::tak:wrr..gdzie ta wiosna:baffled:

future fajniutki masz brzusio i nie duzy :-):-)

Martucha dawaj dawaj fote....

Larvunia a ty gdzie sie podziewasz spisz jeszcze??

Marzenka to juz zaraz wielki dzien fajnie....:-):-)

Do góry