reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej blond :-):-):-) gdzie swieta spedzasz??

marzenka ale pysznosci serwujesz wow,a to chyba takie ciasta bez pieczenia sa??

dobra wypilam ide zrobic polewe na mojego piernika...:tak::tak:

bay bay laski :-):-)

reklama
ale ssie umialam:tak::tak::tak::laugh2::laugh2::laugh2:

przeczytajcie to:

Kłopotliwa dolegliwość

W 1998 r. prawnik Antonio Mendoza z La Grange w Georgii został wypisany ze szpitala po usunięciu telefonu komórkowego, który znajdował się... w jego odbycie. Jak potem tłumaczył – zawinił pies, który zostawił telefon w kabinie prysznicowej. Mendoza poślizgnął się na kafelkach, potknął o psa i usiadł na własnej komórce. Usunięcie aparatu do łatwych nie należało. Lekarze (a może bardziej pacjent) męczyli się ponad 3 godziny, bo składany telefon się otworzył!

Magdamir, czesc :) swieta u rodzicow w Swiebodzinie, pozniej maly rajd po okolicy od 26 w Międzyrzeczu u znajomych :p :) i moze z nowym znajomym :D:D:D :) zobaczymy, ok zaczynam kuchenne akty cz 1 :)

czesc

pr u ciebie widze do swiat z gorki masz ;-)
co do tego tekstu z telefonem to masakra jakas heheheheheheheh...

noooooooo u nas tez pada i pada snieg... ale chyba troche taki mokry ciek,awe czy snieg sie utrzyma :eek:

my sniadanko dopiero jemy..., zaraz z psem ide... niechce mi sie jak nie wiem :sorry:

blodni 25 widze z e bedziesz w mouich stronach:tak:
zapraszam na kawke:tak:
madzia ten herbatnikowiec tylko nie pieczony jest:tak:trezba do lodowki wlozyc
ide nalesniki zrobic na krokiety;-)

no moje ciasto na makowiec juz gotowy chlodzi sie w lodowce jedna czesc a druga w zamrazarce bo bede ja na wierzch tarkowac :tak::tak:

blond widze ze bedziesz w miedzyrzeczu hehe ja tu mieszkam :tak::tak:
a na jakiej ulicy?

marzenka milego smazenia ja krokiety mam od tygodnia juz zamrozone i gotowe tylko do smazenia :-):-)

my zaraz wyruszamy sie do miasta po jajka i do lidla jeszcze :tak::tak:tylko ze to pada i pada....

a pozniej bede jeszcze na salatke kroic robie gyrosa :tak::tak:

dobra laleczki do pozniej :-):-)

marzenka21...na kawkę zawsze :) mam nadzieje ze sie zmieszcze w czasie :) dam znac jeszcze :) narazie walcze z salatka i makowcem :)
magdamir- ulicy hmmmm , w strone zamku niedaleko restauracji piastowska :) jeszcze sie dowiem
:) ok walka z kuchnia swiateczna c d n ....do pozniej girls :)

ciasteczko bylas w mcz i nie odwiedzilas mnie :wściekła/y::-)...

ciasteczko bylams w sw i nie zaszlas osz ty:wściekła/y:

czesc
dziewczyny ale my w sm tylko na cchwilunie czesc kupowalismy do auta a przez mcz przejazdem wiec no nie bylo jak wiec nie zloscic sie prosze tu na mnie:-):-)

widze ze tu wrze robota kazdy juz cos porobione no ja tez 6 makowcow i jakies tam ciasto wczoraj 2 keksy upieklam a slatki juztro porobie chyba
narazie musze do garazu isc

reklama
hej dziolchy widze ze zajete jestescie bardzo :tak::tak:
ja wlasnie skonczylam na dzisiaj swoja robote hehe
zrobilam 2 salatki gyrosa i sledziowa :tak::tak:..upieklam makowca :tak:
i narazie wsio....
na jutro zostaja rybki do smazenia i krokiety i mozna swietowac :-):-)

ciasteczko 6 makowcow wow :-):-) w jakims salonie czy sklepie byliscie w sw??
bo oj tez planuje jechac po nowym roku do swiebodzina bo musi tam jakos czesc tez do auta kupic :tak::tak:

Katgen wesolych swiat i spokojnej podrozy :-):-)

blond ja na kopernika mieszkam w poblizu intermarche :-):-)

dobra robcie tam sobie dalej ja uciekam juz polezec :-)

Do góry