reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia no wlasnie 2 tygodnie nawet.powiedzieli ze od podpisania umowy w ciagu 2 tygodni.tyle ze umowe podpiszemy dopiero we wtorek bo oczywiscie tego sama nie moglam zalatwic tylko mama musi to podpisac....
Kasia a Ty gdzie w Gorzowie mieszkasz?moze mialabym z kim na spacerki chodzic?:)))
moj tez dzisiaj marudzi bo nie dosc ze zabki ida to jeszcze mielismy szczepienie i juz wogole masakra jakas...

reklama
Szkoda ze was Kasiu i blondi nie bedzie ale rozumiem
ale mam nadzieje ze to nasze nie ostatnie spotkanko i bedzie ich wiecej :tak::tak:
a nas naszlo i wlasnie zaczynam robic pizze m poszedl tylko kupic skladniki wiec zaraz biore sie do roboty
u nas teraz ladnie slonce swieci a lalo ze szok....zmoklismy jak kaczki :-D:-D

zajrze wieczorkiem jeszcze papa

niby po poludniu ma byc 21 stopni i tylko rano ma padac... co robimy??
wiecie moze czy duzo meszek jest?? zeby nas nie zjadly :baffled:

niby po poludniu ma byc 21 stopni i tylko rano ma padac... co robimy??
wiecie moze czy duzo meszek jest?? zeby nas nie zjadly :baffled:

hej ja widzialam ma byc 22 stopnie i bez deszczu :tak::tak:
nic nie robimy spotkanko zaplanowane i basta najwyzej schowamy sie do domku :-D:-D

jezyk napisala ze tez postara sie dojechac :tak:

a ja zaraz wyciagam pizze mniam...

juz mezulkowi powiedzialam zeby kupil jak bedzie wracal do domu cos na meszki, bo ja nic nie mam :sorry2:

dawaj kawalek magda!!!!!!!! :-)

witam

magdamir dzięki za wiadomośc,

czytam, czytam cały czas i sie zastanawiam, chciałabym jechac, mąz mnie namawia, ale mam obawy, bo z moimi dziewczynami to nie tak łatwo się gdzieś wybrac, żebym chociaz młodą mogła zostawic, a nie mam z kim, a pozatym wogóle nie znam tych okolic i boję się, ze mogłabym zabłądzic,
a myslałam, ze spotkanie bedzie na tym Długim koło Strzelec
mam nadzieje, ze wkrótce zorganizujecie coś w Gorzowie, to jak najbardziej będę chętna

może jak się przespię, to najdzie mnie ochota i przyjade,

pycha kochana dawaj trafisz zobaczysz
prosta droga ty chyba jedziesz od strony gorzowa co? to caly czas na miedzyrzecz i przed mcz jest skret w lewo i jest jeziorko dojedz bedzie super im wiecej tym lepiej :tak::tak:

a znasz moze adama kiona lub marka ze strzelec to moja rodzinka
:tak:

reklama
Do góry