reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
UUUUUUuuuu... u nas pada :dry:

magda o ktorej planujesz byc juz nad jeziorkiem?? tak sobie mysle moze sie spotkamy na orlenie u Was?? co bym nie zabladzila :sorry2: bo ja na bank bede przed 12.00 bo na 10.00 moj ma do pracy, wiec ja juz ok 11.00 tam bym byla :cool2:

aparat wezme :)

...ciekawe jak jutro bedzie :dry:
a Wy laski gdzie sie podziewacie??
befatka jak tam Kayunia?? kurde, czy rodzice czasami nie mysla wysylajac swoje chore dzieci do dzieci zdrowych..., masakra! Wiem ze sa rozne sytuacje zyciowe ze sie nie da inaczej, no ale kurde nie daje sie chorowitka do zdrowej dzieciny! ...masakra.

Lipa u nas mała czesto sie wybudzała z płaczem.O 5tej to juz masakra była nos zapchany i ryk ciągle ona nie wie co sie dzieje.Wstałysmy o 5,30 byłam ,,nietomna'' na szczescie Jacek przyjechał o 7,30 i ja uspił na rekach to i ja mogłam sie zdrzemnąc.Teraz własnie usneła a my znowu musimy jechac po Filipa.Perdo.....le oby do lipca pózniej młody jedzie do polski a od wrzesnia juz go nie wezme.
Zwłaszcza ze jest okropny ostatnio wkurza mnie bo przychodzi i mówi ja mam banana i soczek i czekolade ale tylko dla mnie.Albo ...Kaya to nie dla ciebie -jak cos przyniesie a Kayi zabawkami bawi sie cały czas.Wiem ze to tylko dzieciak ale wiecie dzieci od dorosłych sie ucza i co podsłysza to powtarzaja czuje sie jakby mnie ktos podejrzewał ze wyjadam jego dziecku to co on sobie przynosi.głupota normalnie.Owoców u nas nie ma kto jesc az gnija czasem,słodyczy tez nie jemy a jak daje np Kayi serek to małemu tez daje wiec jego rzeczy praktycznie przynosi do domu nieruszone.No i jeszcze zupe specjalnie dla niego gotuje codziennie.
Dobra juz nie narzekam w koncu sama sie zgodziłam.moze tylko mam zły dzuen dzisiaj .Dobra jade po małego :-):-):-)

a ja wrocilam z miasta mokra jak szczur..
spotkalam beti i jutro bedzie
ja bede tam okolo 11 ...narazie jestem zla wrr...odezwe sie potem :tak:larvunia to badz wczesniej ja juz bede raczej....trafisz wjedz na glebokie i skrec pozniej w lewo i zaraz bedzie domek jak cos to dzwon...

Ostatnia edycja:
witam
matko ale lalo u nas....a ja akurat na spacer z malym wyszlam i spowrotem samochodem wracalam z kolezanka:)
mnie jutro na glebokiem nie bedzie bo od rana przeprowadzka pelna para.pozniej neta kolo 2 tygodni nie bede miala niestety bo tyle sie tam czeka na zalozenie:(((ale moze przynajmniej sie troche poucze bo za miesiac mam 4 egzaminy zalegle z czasow ciazy:/normalnie tak mi sie nie chce ze sobie nie wyobrazacie...
dziewczyny milego spotkania zycze!!!mam nadzieje ze kolejne juz ze mna bo bardzo bym chciala.
buziaki:****

blond o kurcze... 2 tygodnie?! masakra... bedziemy tesknic! :tak:
magda co sie stalo?
befatka dasz rade kochana z nianczeniem mlodego. Jeszcze tylko 2 miechy... eehh a tak wogole to bardzo lubisz tych swoich znajomych ze na to sie zgadzasz? czy moze duzo placa (pisalas kiedys ale nie pamietam). Kurde jak masz mlodego u siebie to ucz go ze trzeba sie dzielic z dziecmi, ze zle mowi... a jego matce tez dopierdzel jakims textem :sorry2: ...no chyba ze sie lubicie.. to proponuje pogadac przy winku co Cie "boli" :sorry2: ,....latwo mi mowic co nie... No co do nocy to wspolczuje... wiem co to zatkany nosek u brzdaca :-(

u mnie juz nie pada..., kurcze jak bedzie jutro?? ja chyba wezme walizke ciuchow dla malego wrazie czego :-D:-D:-D heheheh... bo badz tu madry jaka bedzie pogoda :baffled:

u nas tez juz nie pada....
ciekawe jak jutro bedzie
jezyk nie pisze nic nie wiem czy beda....
larvunia jednym slowem facet dlatego zla jestem :tak::tak:....

dobra ide pierwsza milosc papa
:-)

reklama
Hejka Kochane

Ja niestety nie dam rady dotrzeć na spotkanie... Nie mam prawka, więc lipa... na dodatek Kacper jakiś taki troche zakatarzony... Ale jak będzie jakieś spotkanko w Gorzowie to sie pisze na przyszłość (no chyba że dzień pracujący mi wypadnie) teraz uciekam małego ululać bo strasznie marudny a ja cała mokra jeszcze po spacerze (w największy deszcz szłam z 30min) obym sie nie pochorowała :-p:zawstydzona/y:

Do góry