reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pycha jakbys jechala przez gorzow to bys mogla siedziec mi na ogonie i razem bysmy podjechaly :-) jak cos to jeszcze bede rano... ide prasowac bo zaraz mnie cos trafi! ...ide rozladowac nerwa :wściekła/y:

no dobry pomysl :tak::tak:
dobra pewnie sie juz dzis nie sklikniemy to ja zajrze jeszcze rano przed wyjazdem
musze jeszcze jutro zakupki zrobic bo nic nie mam...
cukier i mleko do kawy tez zabiore :tak:

oki to do jutra milego prasowania:-D

reklama
tak czy siak przyjade ;-) z psem lub bez psa... jest lagodna jak baranek, tylko upierdliwa na maxa i nie dalaby nam zjesc spokjnie grila :sorry2:

...pogadamy jutro, narx dziewuchy... ide prasowac

Larvunia jak by co to będę czekać na Ciebie na Jumarze i podjedziemy razem na Głębokie:-)
Madzia mówiłam chodźcie na kawuche to uparciuch byłaś i zmokłaś:-p:-)trzeba było parasolkę chociażode mnie wziążć:-p:-):-)

a tak w ogóle to witam wszystkie cieplusio:-)

Larvunia jak by co to będę czekać na Ciebie na Jumarze i podjedziemy razem na Głębokie:-)
Madzia mówiłam chodźcie na kawuche to uparciuch byłaś i zmokłaś:-p:-)trzeba było parasolkę chociażode mnie wziążć:-p:-):-)

a tak w ogóle to witam wszystkie cieplusio:-)

o i zguba nawet wdepla do nas....:-):-)

no widzis nie spodziewalam sie az takiego deszczu maly ryczal we wozku bo padalo na niego,kurde mokrzy jak szczury hehe :-D:-D....nastepnym razem cie poslucham :tak::tak:

beti wez sobie jakis kubeczek na kawe zapomnialam ci powiedziec :tak:no i kielbache czy co tam wolisz :tak:

już mnie dziś opieprzyłaś, że nie pisze:-p:-):-):-)
a o kubusi mówiłaś wezmę, zastanawiam się co jeszcze, ale jakby co to do miasta blisko, można podjechać
niby u nas ma być ciepełko, słyszałam

już mnie dziś opieprzyłaś, że nie pisze:-p:-):-):-)
a o kubusi mówiłaś wezmę, zastanawiam się co jeszcze, ale jakby co to do miasta blisko, można podjechać
niby u nas ma być ciepełko, słyszałam

ta ma byc cieplo
a o jakim kubusiu mowisz???

ja wezme jakies przekaski typu paluszki,biszkopty dla dzieci...
:tak:
:tak:

Larvunia ja wiem jak Cie matka wkurza w koncu tez miałam przyjemnosc ja poznac.;-)Ale Twój tata chyba mnie nawet lubi :-D:-D
troche...
Co do mojego podopiecznego to zajmuje sie nim bo jego mama jest spoko laska trafiła jej sie praca od zaraz i nie miała co z nim zrobic.A tak w ogóle to jakby rodzina jestesmy:-D:-Dbo mój brat chodzi z jej siostra i mieszka razem z nimi.Pieniadze z tego zadne i Jacek sie wkurza ze cały dzien do d.....ale sam chce mnie wozic bo nie chce zebym z kaya tłukła sie autobusami i jeszcze tyle czasu marnowała.A co do tresowania małego bobka to chyba mnie juz znasz:growl::growl::growl:ze mna nie ma tak łatwo.Nawet Jacka koledzy sie mnie boja hihihihi

Obyscie miały ładna pogode i wszystkie trafiły w to samo miejsce(w sensie zeby ktos na dłudie nie zajechał:-D:-Dno nie??Larvuniu)
Blond wiec szybkiej przeprowadzki zycze i dobrej organizacji)
No i duzo zdróka dla wszystkich dzieciaków bo widze ze nie tylko moja zasmarkana.
To ja jutro sama bede wojowac na BB:-):-):-)??

Madzia kubek:-)
wezmę najwyżej saszetki kawy,żeby nie jeżdzić ze słoikami
Tylko jaką kawuche lubicie? 2w1, 3w1?

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry