reklama
marcelek dzien wczesniej zachorowal a my z mezem dzien pozniej , no i wczoraj mlody jadl juz normalnie kolacje , my jeszcze nie... i mlody od wczoraj wieczora uwazany za zdrowego jest dzis wciagnaol sniadanie wielkie i wariuje na calego ;-)
Witam!
Jestem z Międzyrzecza!!
witam ja tez z Miedzyrzecza
jak milo..zapraszam do nas czesciej
napisz cos o sobie
kana161 mowisz i masz wpisalam sie...
no magda ona chyba bedzie, bo wczoraj byla u mnie na wiosce i nawet dzwonila, ale nie odebralam bo akurat ehm.. no wiesz no i odpisalam jej pozniej ze choruje.... i sie nie widzialysmy, ale napisala ze pogadamy w sobote, wiec sadze ze bedzie
wiec bedzie nas:
-magda
-ja
-beti
-marzenka
kto jeszcze??
katgen witaj
no magda ona chyba bedzie, bo wczoraj byla u mnie na wiosce i nawet dzwonila, ale nie odebralam bo akurat ehm.. no wiesz no i odpisalam jej pozniej ze choruje.... i sie nie widzialysmy, ale napisala ze pogadamy w sobote, wiec sadze ze bedzie
wiec bedzie nas:
-magda
-ja
-beti
-marzenka
kto jeszcze??
katgen witaj
kochane dobra ide ogarnac mieszkanko bo 3 dni NIC doslownie nie robilam
odezwe sie w porze obiadu paaaaa
oki papatki :-):-)
kana161 mowisz i masz wpisalam sie...
wiec bedzie nas:
-magda
-ja
-beti
-marzenka
kto jeszcze??
katgen witaj
O beti u ciebie a co ona tam robila??
no chyba jeszcze dojedzie agnieszka z templewa narazie sie nie odezwala ale mysle ze jakies 5-6 osob bedzie + dzieci juz sie nie moge doczekac
Mieszka w międzyrzeczu juz prawie od dwóch lat. Pochodzę w warmii i mazur, wyjechalam na studia do Sulechowa(totalny przypadek) tam poznałam mojego obecnego męża I tak juz "osiadłam"
Moim marzeniem jednak jest wrócić w rodzinne strony, gdzie mam mnóstwo rodziny i wsparcia, bo na rodzine męża nie mogę liczyć...
Moim marzeniem jednak jest wrócić w rodzinne strony, gdzie mam mnóstwo rodziny i wsparcia, bo na rodzine męża nie mogę liczyć...
reklama
dziewczyny tylko wezcie jakies aparaty trzeba nasze spotkanie uwiecznic na fotkach bo ja posiadam tylko komorke ....
Katgen fajnie ze mieszkasz tak blisko mnie napewno sie umowimy na spacerek
a mieszkasz tu z tesciami??
a ten twoj blok to jest ten przy drodze samej?? to pewnie widze cie z okna??
Katgen fajnie ze mieszkasz tak blisko mnie napewno sie umowimy na spacerek
a mieszkasz tu z tesciami??
a ten twoj blok to jest ten przy drodze samej?? to pewnie widze cie z okna??
Podziel się: