reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

cześć dziewczyny

pewnie mnie nie znacie, ale ja już kiedyś na samym poczatku trochę pisałam na watku gorzowskim, potem jakoś to sie urwało, teraz czasami podczytuje, ale nie umiem się jakoś do was wstrzelić

mam do was pytanie o jakies fajne place zabaw (lub inne atrakcje dla dzieci) w Gorzowie lub okolicy, ja jestem ze Strzelec i u nas to jakos smutno, nic sie nie dzieje, czasmi jeździmy do Barlinka, fajne jeziorko, pyszna pizza i często jakies atrakcje na rynku, np. w tą niedziele były dla dzieci takie dmuchane zjeżdżalnie, trampoliny....
zimą jeździliśmy do askalandii, ale teraz nie bedziemy sie kisić w pomieszczeniu

napewno w najblizszym czasie zaliczymy Świerkocin, zoo w Poznaniu i dinozaury w Nowinach , ale co dalej? taka piękna pogoda szkoda siedzieć w domu

reklama
madzia ja sie pisze na te spotkanie,ale to wszytsko zalezy od malego,jak bedzie wszytsko ok to pewnie bede:-D
jezyk fajniutki ten wozek jest inny niz wszystkie,cos takiego to ja lubie:-)
ja chyba zaraz sie przespie tylko nakarmie malego bo jakos tak niewyrazie sie znow czuje,jakby powracalo:wściekła/y:
dzis malego bierze na spacerek ciocia jego,kurde ale powiem wam ze ciezko mi oddac dawidka w inne rece,ale przeciez sie musi przewietrzyc,musi byc jak najwiecej na dworze bo widze ze ciezko mu sie przyzwyczaic do innego miejsca niz dom.chyba na poczatku za duzo siedzial w domu,a ja przez ten czas sobie odpoczne moze pospie,bo kurde jak tak dalej bede zachrzaniac to kiepsko siebie widze...zacharuje sie..:eek::eek::eek:

witaj pycha:-)
no ja tez bym sie gdzies wybrala na taka wycieczke ale moj maly to jeszcze za kruszyna zeby tak w swiat jechac:-)
piekna ty nas tu nie podczytuj tylko sie udzielaj:-):-)

no wlasnie ja ZAPRASZAM wszystkie osoby podczytujace nas , zapraszam do udzleania sie u nas :tak: prosze predko sie ujawniac :-p:-);-)
pycha hej :tak:
oj cos czuje ze wiecej nas bedzie na tym spotkaniu 9.05.2009 :-D

befata przylatuj tu do nas na 9tego!

a macie moze namiary na jakiegos ortopede?bo ja wczoraj dawidka zarejestrowalam na kase chorych ale dopiero na 15 lipca nie za pozno to bedzie?przeciez bedzie mial 4 miesiace,i tak sie zastanawiam czy moze prywatnie ale u nas to ok 1,5 miesiaca sie czeka,no i teraz niewiem co robic mam,madzia masz kogos w m-czu ?

marzenka twój to rzeczywiście kruszynek na takie wycieczki, ale moje kobietki już mogą pojeździc, przede wszystkim chodzi mi o Majkę, bo cały czas siedzi w niej zazdrośc o Martę i chcemy jej jakos urozmaicac czas

teraz to wiekszośc czasu spędzamy na podwórku, wiec za często nie siedze przed kompem, ale moze czasmi z wami popisze :tak:
Marta śpi od 9 :szok::szok::szok:, posprzatałam, obiad od wczoraj, a ja siedzę i myśle na wyjazdami i wakacjami, szukam miejsca nad morzem, taniego i fajnego

oj nie pomoge... ja tez w sumie musialabym isc juz do ortopedy, nie bylam jeszcze a mlody rok skoncyl dawno :sorry: bylam raz jak do tej poru jakos chyba niedlugo po urodzieniu

co do wypadow...ehm... ja nie wiem gdzie sie wybrac :sorry: laze teraz po lasach heheh ja tez tu nie mam atrakcji a jak chce jakies to musze jechac do gorzowa albo ghdzie indziej... troche zaluje ze sie wyprowadzilam z gorzowa wszedzie blisko bylo i znajomych wiecej :-(

reklama
Do góry