reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no wlasnie ja tez chce agnieszke na nk,zaraz jej poszukam:-)
jezyk bardzo ladne zdjecia,sliczny kolor pokoju tam gdzie jestes z synkiem,taki kolor chcialam do siebie do goscinnego ale za zadne skarby nie moglam go znalesc,z czego ta farba dulux czy dekoral?czy moze cos jeszcze innego.a moj maly lezy sobie teraz na lozku i zasypia z gola pupa:-)niech mu sie wietrzy bo te odparzenia juz mnie denerwuja,wogule to zastosowalam stara babcina metode,daje mu krochmal na sucho na te odparzenia i widze ze jest juz lepiej,bynajmniej te odparzenia nie sa juz tak mocno czerwone.
tak wogule to ta sasiadka co mi pomogla z malym ostatnio to wczoraj ja spotkalam i musze z nia zagadac bo ona ma lumpex albo tam pracuje albo jest wlascicielka i tak se pomyslalam zeby dobrze z nia zagadac to jakby miala nowa dostawe i jakies ciuszki dla malego to mogla by mi podrzucac do domu ja bym se przejrzala i jak cos by mi sie spodobalo to i bym kupila,no zaoszczedzilabym tego czasu chodzenia i szukania czegos dla malego.bo kurde z wiekszosci ciuszkow juz mi wyrosl

reklama
dobra laski odezwe sie poznie, ide sprzatac , pozniej obiad no i na spacer mam zamiar dzis isc z mlodym , wczoraj cale popoludnie na balkonie siedzielismy bo mialam lenia :sorry: no to bay :-) do wieczora!

dobra laski odezwe sie poznie, ide sprzatac , pozniej obiad no i na spacer mam zamiar dzis isc z mlodym , wczoraj cale popoludnie na balkonie siedzielismy bo mialam lenia :sorry: no to bay :-) do wieczora!

no to bay :-D:-D
ty leniuchu caly dzionek na balkonie nie ladnie :no::no:....
idz sie wywietrz kochana !!! papa

marzenka fajny pomysl z tym lumpeksem ja tez nieraz cos kupuje dla dzieciakow dla malych mozna super ciuszki kupic i za tanioszke :tak::tak:....

Jezyka mam na nk i to na samym poczatku,:tak::tak:....
ale nie wiem czy moge tak wam zdradzic ja....:-):-)

Marzenka a ty piszesz sie na te spotkanie nasze czy nie dasz rady z malutkim??

Hellooo
Larvunia co tak rano mnie przywołujesz wiesz ze to jeszcze nie moja pora była.Dzis wstałysmy o 9,20
Ale mnie rozwliłas ta jazdą samochodem z psem do lasu.Ja nie bede delikatna Ty leniu śmierdzący !!!:angry::angry::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D
Jezyk fajnych masz chłopaków.A te rolki to maja jakos szersze kółka z tyłu albo podwójne czy mi sie zdaje??W kazdym razie młody swietnie sobie radzi:-)
Marzenka fajnie ze juz wracasz do zdrowiaU nas znowu zimno:-:)-(az musiałam na noc ustawic ogrzewanie
Magda u mnie standardowo schaboey dzisiaj:-D:-D:-DWczoraj w drodze wyjątku miałam zrobiłam kurczaka w sosie smietanowo pieczarkowym ale nie z torebki tylko sama robiłam.PychotkaAle mój stwierdził ze i tak schabik jest the best.
Wiecie mój zawsze mówił ze jego mama to takie pyszne schabowe robi itd. a sotatnio jak wrócił z polski to mówi :....wiesz kochanie Twoje schabiki jednak są najlepsze zajebiscie przyprawione i takie pyszne a jak jadłem mamy to takie jakies tylko słone sie wydawały.

To chyba najlepszy komplement co ??:-D:-D:-D:-D

Czesc Befatka !!! wy spiochy jedne ale wam fajnie :tak::tak:...

no to ci maz komplementa walnal nie ma co....
ja z moim m nie mam problemu je wszystko co ma na talerzu :tak::-D:-D....
tylko jak zrobie jakas nowosc i pytam sie jak ci smakuje dobre??
to on zawsze mowi moze byc...zero zachwytu czy cos takiego....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dobra spadam ide zaraz mezulkowi zrobie kanapki do pracy....niech mu bedzie :-D:-D...

milego dzionka spadam....

dzięki dziewczyny za komplementy aż się zarumieniłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

magda
ten wózek z tyłu to nasz:tak::tak: no i nie mam nic przeciwko że mnie zdradziłaś na nk;-):-):-) Muszę popytać męża o grilla

marzenka
ten kolor to wyszedł z barwników. Mój Piotrek tak mieszał i wymieszał:-D;-)

larvunia a nie zdziwiłabym się gdybyś go gdzieś widziała:happy:

befatka tak te rolki z tyłu mają dwa kółka bo to są takie pierwsze dla dzieci które dopiero się uczą jeździć

marzenka mi na odparzania przy kacperku pomagał sudocrem a Cypusiowi od początku smaruję pupkę nivea baby i się w ogóle nie odparza.

Lumpeksy to fajna sprawa ja czasem zachodzę do takiego jednego w międzyrzeczu na przeciwko Intermarche. dziewczyny na pewno wiedzą o który chodzi

no to jezyk sliczny macie wozeczek :tak::tak: a to chyba nowy a ja myslalam ze macie po kacperku :tak:
to zapytaj m o grilla bo jak nie to musialabym chyba go zakupic :tak::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:....
a ja wiem o ktorym piszesz lumpku tez tam chodze :-D:-D....
a powiedz ile takie rolki kosztuja??

reklama
A moje dziecie za 9 dni obchodzi 2 urodzinki :tak::tak:
ale to zlecialo....
dobra spadam do tej kuchni bo nie wyrobie sie hehe..ciezko dupe ruszyc
:laugh2::laugh2:

Do góry