reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć dziewczyny nie zaglądałam bo ten szpital całkowicie wybił mnie z rytmu i muszę wszystko na nowo sobie uporządkować. Cypuś po szpitalu przestał w nocy spać i budzi się co dwie trzy godziny a przesypiał już 6 więc jestem trochę wymęczona. w dzień w domku też nie chce spać spi po 30 min ale za to na dworze nawet po 2-2,5 godziny. Cierpliwie czekam aż wszystko wróci do normy bo dla niego to był pewnie jeszcze większy stres niż dla mnie.

07 maja mamy szczepienie i bilans czterolatka więc udało mi się wszystko za jednym razem

Kacperek wczoraj miał urodziny i kupiliśmy mu rolki kask ochraniacze i wszystko inne. myślałam że będzie sobie gorzej radził a on po godzinie już prawie jeździł oczywiście jeszcze trochę koslawo ale daje radę.

Na spotkanie się piszę mi pasuje każda godzina dostosuję się do was

Czesc Aga,wlasnie mialam pisac na nk do ciebie ale sie odezwalas to juz nie musze :-D:-D....
fajnie maly wyglada na tych rolkach i wogole fajne fotki na nk dodalas...malutki to do taty podobny :tak::tak:.....
ja bym hani kupila rolki ale ona to chyba sie na nich zabije :-D:-D

a na bilans do sulecina czy do nas jedziesz?? jesli do mcz to wpadnij do mnie na kawke :tak::tak:....

milego dzionka !!!!

To trochę obiecanych zdjęć póki mały spi

Pierwsze jazdy

Upadek kontrolowany

Moje chłopaki

I ja też się załapałam

Mam już 4 latka

Cypisek

Chrzciny

magda szukam i szukam tej naszej agnieszki i nie moge znalesc na n-k :sorry: ktora to Ty?! jezyk!! :-p
no super foty, fajna masz rodzinke jezyk :tak:

agnieszka ja chyba juz gdzoies widzialam twojgo faceta...ehm... nie moge skojarzyc, albo tak podobny do kogos kogo widzialam :confused::rofl:

HA! magda znalazlam nawet u ciebie w znajomych na n-k heheheh jedna pania z tym samym imieniem i nazwiskiem co ja mam :-D:-D:-D ale jaja :-D

Aga swietne fotki,maly fajnie wyglada taki malutki drobny a smiga na rolkach :tak::tak:

a ten wozeczek za kacprem to wasz?? bardzo ladny...:tak::tak:

Aga a masz ty moze jakiegos grilla??

reklama
Do góry