reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no LOL na maxa jak to mojemu powiedzialam to oznajmil ze synka mi nie da bo sie zgubie razem z nim a bez niego zyc juz nie umie ;-):-D heheheheh.... tzn wiem gdzie te "glebokie" kolo miedzyrzecza ale kurde bylam tam wieki temu i chyba tylko raz :eek: a jak naprawde sie zgubie?? :sorry: hehehe, jak jade z gorzowa to na miedzyrzecz i tam pozniej kolo p[rzystanku chyba jest wjazd w las w prawo no a dalej to nie wiem jak jechac :sorry:

nie zgubisz sie....prosta droga :tak::tak:
tak tam jakby w las sie wjezdza i napisalam jak dalej jechac :tak::tak:...
trafisz napewno nie boj zaby
:-D
:-D....

reklama
dobra ja sie zmywam ide pozmywac a pozniej idziemy na plac chociaz troche pizdzi :crazy:...

larvunia a ty masz numer komory do beti??
bo jak nie zaglada to bedzie trza ja poinformowac...no chyba ze ja sie tam przejde jak jej tu nie bedzie dlugo :tak::tak:

dobra zmykam pa laski

ok 70 km w jedna strone mam ... :szok: duzo heh teraz jak nie mam sluzbowego auto to wiem gdzie wlew do paliwa hehehehe... no ale nic spoko.

szukalam nie mam nr do beti

Moj m mowi ze ty chyba jedziesz okreznie :tak::tak:..
z krzeszyc jedz prosto na skwierzyne nie musisz do gorzowa jechac...

ja patrzalam na mapke to ty od siebie do skwierzyny masz 34 km i ze skwierzyny na glebokie 12 wiec razem jakies 50 km....to wychodzi ze robisz kolko :tak::tak:

ja uciekam juz po mala do przedszkola papa

musze do gorzowa jechac zeby mojego do pracy zawiesc... kochana nie kazdy ma tak dobrze jak my baby co w domu siedzimy, ktos musi na nas robic :-p:-p:-p

musze do gorzowa jechac zeby mojego do pracy zawiesc... kochana nie kazdy ma tak dobrze jak my baby co w domu siedzimy, ktos musi na nas robic :-p:-p:-p

aha,to dlatego myslalam ze ty tak poprostu jedziesz do miedzyrzecza.....
teraz kumam....a twoj tez pracuje w sobote??
to jak wroci do domu jak ty auto bedziesz miala??

reklama
no moj pracuje CODZIENNIE odkad pozwalniali pracownikow u niego... no i ma na 10.00 i bedzie pracowal do 21.00 jak czynna jest panorama bo tam pracuje, no i jak go zawioze to pojade dalej, a jak bede wracac do zajade do gorzowa posiedze u rodzicow moich i poczekam az moj skonczy prace i dopiero wrocimy do domku... niestety trzeba sobie radzic z jednym autkiem :sorry:

Do góry