reklama
Pycha
mama Mai i Marty
na Długim?? no to super!! z chęcia bym sie dołączyła
teraz spadam, bo mała wstała, zje obiadek i spadamy na dwór i od razu po Majkę do złobka
teraz spadam, bo mała wstała, zje obiadek i spadamy na dwór i od razu po Majkę do złobka
hehe magda tu byla zawsze ORGANIZATORKA no ale juz napisze za nia 09.05.2009 spotkanko zapoznawcze w realu nad jeziorem na Długim godz 12.00 Magda no pisz wiecej ja nie wiem ktory domek... ;-)
hej jestem na chwile bo pyry gotuje juz tlumacze jak dojechac domek jest blisko wjazdu
larunia to jeziorko to glebokie a nie dlugie ...
wiec tak:
jak wjezdzasz na glebokie to caly czas prosto az do znaku stop,pozniej skrec w lewo i prosto i zaraz beda po lewej stronie 2 domki z bali drewniane,tam trzeba skrecic w lewo i to jest 3 domek bialy murowany....
podam na priv moj numer komorki ja beda tam czekac na was i jak cos to dzwonic do mnie jakby ktoras sie gubila
a teraz spadam do kuchni
witam nowa mamuske zapraszamy na spotkanie :-)
o fuck... a ja bym pojechala na dlugie ale jaja by byly!!1hej jestem na chwile bo pyry gotuje juz tlumacze jak dojechac domek jest blisko wjazdu
larunia to jeziorko to glebokie a nie dlugie ...
wiec tak:
jak wjezdzasz na glebokie to caly czas prosto az do znaku stop,pozniej skrec w lewo i prosto i zaraz beda po lewej stronie 2 domki z bali drewniane,tam trzeba skrecic w lewo i to jest 3 domek bialy murowany....
podam na priv moj numer komorki ja beda tam czekac na was i jak cos to dzwonic do mnie jakby ktoras sie gubila
a teraz spadam do kuchni
witam nowa mamuske zapraszamy na spotkanie :-)
o fuck... a ja bym pojechala na dlugie ale jaja by byly!!1
ty kochana ale by bylo
a gdzie to dlugie??
a ty chyba wiesz jak na glebokie sie jedzie??.....
no LOL na maxa jak to mojemu powiedzialam to oznajmil ze synka mi nie da bo sie zgubie razem z nim a bez niego zyc juz nie umie ;-) heheheheh.... tzn wiem gdzie te "glebokie" kolo miedzyrzecza ale kurde bylam tam wieki temu i chyba tylko raz a jak naprawde sie zgubie?? hehehe, jak jade z gorzowa to na miedzyrzecz i tam pozniej kolo p[rzystanku chyba jest wjazd w las w prawo no a dalej to nie wiem jak jechac
reklama
o magda hehehe, co strzalki puszczasz
ha ha sprawdzalam cie
Podziel się: