reklama
LILIann
Majowe mamy'09
eeee, a co to jest avaterka...? Widzisz, ja to tu jeszcze nieobeznana jestem . Ale jesli chodzi o zdjecie, czy suwaczek to popracuje nad tym wkrotce :-) Ja dzis gosci mam akurat, ale widze ze do tego Gorzowa to Ci blisko, wiec mam nadzieje ze nietrudno bedzie nam sie spotkac:-) Ja jestem z tych mam siedzacych w domu tzn niepracujacych (jak na razie przynajmiej), wiec do godz 16:00 od pon do piatku siedze sama z corcia w domu,a wiec goscie u mnie mile widziani:-) Pracujesz w Gorzowie?
No wlasnie, cos z tymi gorzowiankami tutaj troszke niebardzo mozna sie nagadac ;-)
No wlasnie, cos z tymi gorzowiankami tutaj troszke niebardzo mozna sie nagadac ;-)
K
konto usuniete
Gość
dziewczyny ale numer, zapisalam sobie ta stronke do ulubionych i ciagle mialam strone 7 i ostatni wpis larvuni ze zajeta jest w pracy:-) no i patrze nic nie pisze o tym weekendzie a tu juz dwie strony przelecialy
ogolnie to u nas nuda na maxa, wczoraj wybralismy sie do hip-hopu z Nikusiem w panoramie bo tak padalo ze nawet nie szlo nigdzie pochodzicdzis tez na dzialeczke na grilla mam nadzieje ze padac nie bedzie
LILIan witaj w gronie gorzowskim!napisz kiedy sie przeprowadziliscie i na jakim osiedlu mieszkacie no i co was tu przyciagnelo;-)i w ogole cos o sobie
pozdrawiam!
ogolnie to u nas nuda na maxa, wczoraj wybralismy sie do hip-hopu z Nikusiem w panoramie bo tak padalo ze nawet nie szlo nigdzie pochodzicdzis tez na dzialeczke na grilla mam nadzieje ze padac nie bedzie
LILIan witaj w gronie gorzowskim!napisz kiedy sie przeprowadziliscie i na jakim osiedlu mieszkacie no i co was tu przyciagnelo;-)i w ogole cos o sobie
pozdrawiam!
K
konto usuniete
Gość
larvunia a co za wozeczek kupilas? ja tez jestem na etapie kupowania nowej fury(mamy spacerowke z wozka wielofunkcyjnego ktory juz jest prawie sprzedany-polski odpowiednik graco quatro de luxe) i parasolke chicco c05 i chcialabym juz zostac z czyms typu parasolka bo tamten jest za duzy ale musi miec rozkladane oparcie i bude dosc rozbudowana, lekki, z wysoka raczka(bo ja do niskich osob nie naleze)no i niezawodny:-) bo podejrzewam ze rok jeszcze napewno pojezdzimya tym bardziej ze czeka nas zima;-)
LILIann
Majowe mamy'09
:-)Witaj Martuchaa! Ja taki sam numer wywinelam sobie z tym zapisywaniem stron w ulubionych Strone 8 se zapisalam, pozniej odpisalam cos Larvuni i teraz szukalam tego co napisalam 15 min i znalesc nie moglam.Juz chcialam na nowo pisac to samo, a tu nagle patrze ze jest juz 9 strona i na samym jej poczatku moje wypociny!ehhh
LILIann
Majowe mamy'09
Ja do Gorzowa sie przeprowadzilam z mezem, cora i druga cora,ktora byla jeszcze w brzuszku , niecaly rok temu. Moj maz ma tu prace (rodzinny interes, maz otworzyl tu oddzial hurtowni art.biurowych) Firma ma siedzibe w Szczecinie, bo z tamtad moj maz pochodzi. Ja jestem z Nowej Soli, a poznalismy sie na studiach w Zielonej Gorze:-). Za wielka pomoca tesciow kupilismy tu sobie domek - na skraju Gorzowa, prawie przy samym wyjezdzie na Wawrow.Jak kojarzysz gdzie jest ulica Partyzantow lub Sybirakow, to mniej wiecej tam:-) Na razie nie pracuje, siedze w domciu z 7m-czna Olenka, starsza corcia Ala (3latka) chodzi do przedszkola, ale teraz ma wakacje. Rodzine mamy daleko, znajomych tu praktycznie nie mam. W mojej okolicy cos ciezko znalesc jakas mame z wozkiem:-(, no wiec tak smutnawo mi tu czasem. Ale mam nadzieje ze wkrotce to sie zmieni:-) Moze teraz Ty cos Martuchaa o sobie napiszesz?
oooooooooo jaka mila niespodzianka :-) dzialo sie cos jak mnie nie bylo, suuuper!
dziewczyny witam wieczorowo
bylam w g-wie. Wynudzilam sie na masakre..., odwiedzilam mezulka w pracy i to koniec atrakcji... ehhh... pospacerowalam kolo panoramy tam kolo fontann... zjadlam loda na patyku..., polazilam troche z malym i niedawno co wrocilismy. Masakra gdy znajomi nie maja czasu... Ja mam czas tylko w weekendy na jakies spotykania sie ze znajomymi qrcze a tu dzis klops! Kazdy w rozjazdach.... ehh no ale i tak czasem bywa.
LILI avatarka to fotka twoja pod nickiem
LILI ja pracuje wszedzie hehehehe... jestem przedstawicielem handlowym. Jezdze to tu to tam... poniedzialki i czwartki po gorzowie smigam, wtorki mam rewiry kostrzyna, w srody jezdze na trase drezdenko- dobiegniew, a w piatki ganm na barlinek i czasami choszczno.... no czasem jak sie wiem ze bede nudzic na trasie to zmieniam sobie trasowki. Ogolnie nie nudze sie i uwielbiam te prace!
martuchaa gdzie jest w panoramie chip-chop i czy fanie tam jest? moj to chyba jeszcze za maly jest co?
martuchaa a co do wozka to mialam 2w1 "zbywala wozek". Taki zwykly... marzyl mi sie jakis lekki ze skretnymi kolami... kupilam "coneco flash" i jestem mega zadowolona z niego. Gdy kupowalam tamten to jeszcze nie wiedzialam ze bede mieszkac za gorzowem, nie potrzebowalam lekkiego i malego. Teraz to stalo sie uciazliwe i zmienilam wozek. Zmiesci sie do autka bez problemu, malo miiejsca zajmuje i sie nie mecze ze skladaniem go i rozkladaniem. Jest suuuper
dziewczyny witam wieczorowo
bylam w g-wie. Wynudzilam sie na masakre..., odwiedzilam mezulka w pracy i to koniec atrakcji... ehhh... pospacerowalam kolo panoramy tam kolo fontann... zjadlam loda na patyku..., polazilam troche z malym i niedawno co wrocilismy. Masakra gdy znajomi nie maja czasu... Ja mam czas tylko w weekendy na jakies spotykania sie ze znajomymi qrcze a tu dzis klops! Kazdy w rozjazdach.... ehh no ale i tak czasem bywa.
LILI avatarka to fotka twoja pod nickiem
LILI ja pracuje wszedzie hehehehe... jestem przedstawicielem handlowym. Jezdze to tu to tam... poniedzialki i czwartki po gorzowie smigam, wtorki mam rewiry kostrzyna, w srody jezdze na trase drezdenko- dobiegniew, a w piatki ganm na barlinek i czasami choszczno.... no czasem jak sie wiem ze bede nudzic na trasie to zmieniam sobie trasowki. Ogolnie nie nudze sie i uwielbiam te prace!
martuchaa gdzie jest w panoramie chip-chop i czy fanie tam jest? moj to chyba jeszcze za maly jest co?
martuchaa a co do wozka to mialam 2w1 "zbywala wozek". Taki zwykly... marzyl mi sie jakis lekki ze skretnymi kolami... kupilam "coneco flash" i jestem mega zadowolona z niego. Gdy kupowalam tamten to jeszcze nie wiedzialam ze bede mieszkac za gorzowem, nie potrzebowalam lekkiego i malego. Teraz to stalo sie uciazliwe i zmienilam wozek. Zmiesci sie do autka bez problemu, malo miiejsca zajmuje i sie nie mecze ze skladaniem go i rozkladaniem. Jest suuuper
Ostatnia edycja:
LILIann
Majowe mamy'09
My kolo tych fontann wynajmowalismy przez krotka chwile kawalerke ubieglego lata, wiec moja starsza cora dzien w dzien sie wtedy tam kapala i szalala:-) Fajnie Larvunia ze lubisz swoja prace. Ja tez powoli zaczynam sie rozgladac za praca, jestem po fililogii rosyjskiej i najchetniej bym chciala pracowac jako tlumacz, ale w okolicach gorzowa widze ze ciezko z tym bedzie
reklama
LILI nie obrazajac gorzowianek i gorzowian... gorzow to dziura
fajnie masz domek mi tez sie marzy.... ehhh... kiedys sie wybuduje narazie mamy mieszkanie... kupilismy je tu bo w gorzowie za te cene mialabym kawalerke a tak mieszkam w 70metrach
a na fontannach bylam 1 raz :-) hehehe, siara moze ale kurde jakos tak wyszlo.
macie plany jakies na wakacje?? ja jade nad morze na poczatku wrzesnia na tydzien, od tyle z moich wakacji ;-)
fajnie masz domek mi tez sie marzy.... ehhh... kiedys sie wybuduje narazie mamy mieszkanie... kupilismy je tu bo w gorzowie za te cene mialabym kawalerke a tak mieszkam w 70metrach
a na fontannach bylam 1 raz :-) hehehe, siara moze ale kurde jakos tak wyszlo.
macie plany jakies na wakacje?? ja jade nad morze na poczatku wrzesnia na tydzien, od tyle z moich wakacji ;-)
Podziel się: