larvunia ja na fontannie jestem prawie codziennie, dzisiaj akurat bylam na grillu a tak to zawsze tam spacerujemy z malym
hip hop jest w panoramie na 3 pietrze, tam gdzie meble. kosztuje jakos z 9zl za godzine chyba i jest dosc fajnie.a co do wieku? hmm ciezko powiedziec bo kazde dziecko inaczej sie rozwija, np moj Niko jest strasznie bojaca dusza(przez to zlamanie nogi i szpital) takze wczesniej nie bylismy i to byl nasz pierwszy raz ale ogolnie mozesz tam byc z maluszkiem, jest takie autko, pilki, bujak i dwa baseny z kulkami- dzieciaczki okolo roku i starsze
musialabys sie przejsc i wejsc na chwile(jak sie nie bedzie podobac malemu to nie zaplacisz-babka fajna:-))tam jest tez dywan wiec jesli maly juz raczkuje moze sobie pobiegac-no i zawsze kontakt z innymi dziecmi;-)
co do wozka ja narazie rozwazam pomiedzy coneco traffic albo maclaren xlr, chcialabym jak najszybciej kupic no ale jeszcze musze z tatusiem przeanalizowac:-)
LILIann czyli ma sie rozumiec ze piszesz sie na spotkanie z nami:-)ja caly czas mowie ze jestem jak najbardziej za
tylko pogoda zeby byla bo w taka goraczke to sie mi nawet nie chce do miasta ruszac;-)mniej wiecej wiem gdzie mieszkacie ale niestety znam tam niewiele osob chociaz kiedys rodzice kupili domek na Zniwnej(to tez niedaleko osrodku ruchu drogowego)ale jakos nie zdazylam tam nikogo poznac
a o mnie ... hmmm jak juz kiedys pisalam mieszkam narazie na manhatanie u rodzicow, w miedzyczasie remontuje mojep ierwsze male ale wlasne mieszkanko gdzie przeniose sie juz za miesiac z synkiem(bo moj partner pracuje za granica-gdzie tez mieszkalismy 2 lata i tam urodzilam synka).Do Polski wrocilam w marcu tego roku bo za bardzo tesknilam za rodzinka a tam bylam ciagle sama:-(
ogolnie w Gorzowie mieszkam od urodzenia
jak cos jeszcze chcesz wiedziec to pisz;-)
lece wykapac moje dziecie bo dopiero wrocilismy z dzialki
milego wieczorku laseczki!!