reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
dzien dobry choc bardzo późno
owca a ogolnie a to ciagle cos niby wakacje a jestem bardziej zajeta niz przed:-D
ezoja szalejesz na blogu

Cześć dziewczęta:) właśnie wróciłam z zakupów - i jak za każdym razem przez ostatni miesiąc mówię sobie - NIGDY WIĘCEJ CENTRUM HANDLOWEGO! Jestem tak wymęczona że masakra. I oczywiście wydałam 2x więcej kasy niż zamierzałam... heh.

Co do urodzinek mojego miśka było fajnie - rodzinnie i kameralnie. Wyprawę do zoo przełożyliśmy na sierpień, bo córa do dziadka nad morze pojechała na caaały miesiąc a chcemy pojechać wszyscy razem:)

czym byłam zajęta? zrobieniem żurawi z origami na wesele. 500 małych, ślicznych żurawi... a roboty tyle że masakra. robiłam je do południa, a jeszcze pomagałam w grafice mojemu lubemu. Jeszcze mam do końca tygodnia zrobić wizytówki do salonu fryzjerskiego dla świetnego fryzjera na dworcowej - Chłopak młody dość, ale prawdziwy wizjoner. no i brak weny mnie dopadł :cool:

ezoja jak z pracą? bo nie doczytałam jak rozmowa poszła:)

tymczasem kobietki miłego weekendu Wam życzę i pogody ducha.

dzien oberek
atagata a ze tak spytam to jakies japonskie wesele ? bo wiem ze u nich taka tradycja, fajnie że sa zamówienia:tak:
ezoja no wlasnie jak z praca jak tam druga rozmowa?
owca a ty gdzie sie odziewasz?
alez cieplo 31 stop:-D:-D

Hej a ciacho leze sobie w cieniu na dzialce i popijam kawke. Dzieciaki buszuja w basenie . Atagata to sie narobilas . Podziwiam bo pewno cierpliwosci przy tym potrzeba. Ciacho dzis masz luzniejszy dzionek ? Mam na dzialce 5 krzewow czerwonej porzeczki i pewno sie zmarnuje bo nie ma komu jesc . Ja nie lubie . Myslalam nad jakims ciastem ale nie wiem jakie.

Zaczynam od poniedziałku :)
Na razie sprawy organizacyjne, bo rusza wszystko z końcem lipca dopiero, ale szkolenia będą, ustawianie grafików, sprawy z badaniami itp.. trochę to potrwa.

Ale upały nadchodzą, plażujecie się? :)

Dzień Dobry:) Ale słonko pięknie świeci - szkoda że poopalać się nie mogę...
Ciasteczko - wesele nie jest japońskie - po prostu panna młoda wymyśliła sobie dekorację wiaty w której będzie ślub. W Mironicach jest taki ośrodek "Cysters" - konferencje tam są, śluby i wesela. Już kilka razy zdarzyło mi się tam deko robić i zawsze jestem pod wrażeniem:) pięknie tam jest.
Dziś mam rodzinnego grilla u teściów:) podszykowałam polędwiczki w azjatyckiej marynacie - mam nadzieję że będą dobre bo jeszcze nie robiłam i będzie ciekawie jeśli mięcho smakować nie będzie,hehehe...
miłej soboty dziewczynki

reklama
atagata w cieniu sieć na tym grillu! ;)
U mnie sobota nudy się zapowiada, chyba że nagle cos do głowy mi wpadnie.
W taki upał nie chce się z domu wychodzić, szczególnie że auto nie sprawne i nie ma gdzie wyjść....

Do góry