reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jadzka ja tez mniej teraz prowadze dawida jak ja jestem w domu,,tak mysle zeby od jutra zrobic mu weekend:-D
mialam isc z nim do lekarza dzis ale bylam tam o 8 to juz miejsc nie ma na dzis masakra jakas,,wczoraj wieczorem mial juz suchy kaszel wiec dzis poobserwuje i zobaczymy....mojego juz nie bylo 5dni w przedszkolu i tak myslalam ze skoro w domu siedze to moze do tej 12 zmienic godziny ale cholercia tak te godziny szybko mijaja ze niewiem sama.zreszta trzeba zacisnac zeby z pieniazkami;-)
owca no dobry obiadek tylko ja kompletnie nie mam na niego ochoty...ugotuje do tego woreczke ryzu i frytki usmaze taka mieszanka bedzie moi lubia;-)a ja pewnie wszamam rosol od 3 dni hahahaha:-D

reklama
MARZENKO no ja już godzin nie zmienie, bo ja i tak płacę już tylko za 2h... Bo mam go zapisanego od 8-15..tylko że zapisałam go niedawno na gimnastyke i kurcze za to trzeba niestety płacic jak go nie ma... I się właśnie zastanawiam czy nie wypisac go z tego... Zobaczymy jak luty...

hejka

to ja z moją Olką dołączam do chorych, ma oskrzela zawalone. Zdrówka dla reszty dzieciaków. Moja już nie pójdzie do przedszkola, ja mam L4 nie ma sensu jeździć 4 razy dziennie do GW. Szkoda, zawsze to jakieś miała atrakcje i z dzieciakami się pobawiła.

KROMA no zawsze to bezpieczniej jak w domu bo wiadomo przedszkole= przeziębienia albo nie daj Boże ospa... Też się ciągle bije z myślami... Jak w lutym na USG wszystko będzie oki to go chyba wypiszemy. Zdrówka dla Oli

owca a wiesz co nie wiem co jej pewnie zlapala jakiegos wirusa bo ma wsumie tylko temp. a poza tym nigdzie wczesniej nie wychodzil zeby cos zlapac a jednak no i ma lenia w ferie:-D
resztecie chorasków zdrowka zycze:-):tak:

No ciacho pewnie tak jak mowisz wirus jakis teraz pelno dziadostwa :tak::tak:

my za godz do logopedy smigamy :tak:

obiad dobry czlowiek zrobi to zawsze ktos sie znajdzie co powie ze nie dobry jest wrr :angry::angry:
mloda wrocila nalozylam obiado a to juz podziobala kotleta i swierdzila ze go nie bedzie jadla bo cebula w srodku jest a ona nie lubi :angry: ziemniakow tez nie zjadla bo sos jest nie dobry wrr...niech to szlag, z dzieciakami zawsze cos...juz ta cebule tak drobno pokroilam a ta zolza to wszedzie ja wyczuje..:angry: Niech teraz chodzi glodna do wieczora.......

marzenka zdarza sie, ze go pacnie. i ostatno mysle, ze nawet zlosliwie. ale to z reguly wtedy, kiedy jej czegos zabronie.
pr, kasia juz lepiej dzieki. rano byla jeszcze goraczka ale zadnych i nnych objawow. nie wiem o co kaman. poczekamy, zobaczymy. je normalnie, podskakuje, tylko slabsza jest i spi troche wiecej. no zobaczymy....

reklama
hej hej

dopiero usiadłam, nawet nie miałam czasu włączyć dziś kompa
Mały spał tylko godzinę dzisiaj.
PR dzięki, że pytasz nocka niezbyt dobrze, popłakiwał co chwilę, w nocy dałam mu nurofen i było troszkę lepiej. Tylko apetytu nie ma.. jak go karmię to trzyma wszystko w buzi i nie chce połykać. Nie wiem co jest.. czy to ząbki wychodzące, czy nie daj Boże jakieś choróbsko.
larvunia wzajemnie!
Owieczka oj te dzieciaki, nie denerwuj się, trudno niech chodzi głodna, dobrze że reszta towarzystwa zjadła :)
Kroma zdrówka dla Oli i Ciebie
i dla wszystkich chorych też..
Miłego wieczorku!

Do góry