reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

To i ja się przywitam:)
Nocka ok nie wstawałam dziś i nawet nie słyszałam czy mały kasłał w dzień jeszcze kaszle no i z noska już nie kapie co daje mu zasnąć:) jutro idę z obojgiem na kontrole.
Obiadu nie gotuję dziś bo mam zupę z wczoraj a co tam. Głowa mi ćmi:/
Też życzę zdrówka dla chorych:tak: Mój Paweł ma 12 ząbków, 6 na dole i 6 u góry, czekamy na kolejne...

reklama
pazurki mi fajne wyszly podobaja mi sie;-)poznie wam wrzuce zdjecie;-)
my bylismy w sklepie musialam kupic surowke bo takie mialam parcie zeby z bulka zjesc:baffled:masakra:-D
:-Dfuture i jak kawka dobra?ja nie lubie kawy z ekspresu nie smakuje mi:tak:

marzenka bo jeszcze dobrej nie pislas to dlatego nie lubisz;-)
a ja lubie kawe z ekspresu ale zeby wyszla dobra to sklada sie na to wiele czynnikow

Hej !!
bylam na spacerku sobie a teraz ryz gotuje :tak:
ja tez mam ekspresik i kawka z niego mi smakuje
ale robie zawsze zwykla czarna bo tych innych tez mi sie robic nie chce hehe :-D
jaki czlowiek leniwy jest :-p

Marzenka dawaj tu pazurki hehe :happy:

Cześć poobiednio...
spacerek zaliczony, wymarzłyśmy trochę.. pies wybiegany , Córcia też :-)
Później kawusia z koleżanką będzie i dzionek zaliczony ;-)
Miłego popołudnia ;*

reklama
No a ja po mlodego bylam
i jeszcze raz dzis idzie do przedsz. na 16 i o 20 odbior hehe po kolacji :tak:
dzis dzieci spia w przedsz. mlody nie chce wiec idzie tylko na disco ;-);-)

zaraz trzeba sobie kawke zrobic, to zaserwuje sobie latte skoro mowa o kawach hihi :-D

Zimno u was duzy mroz?? bo u nas sie topi pomalu i jest 0 stopni :tak:

Do góry