reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam i ja po śniadanku. Zrobiłam sobie gziczku do bułek. Miałam biały ser, dodałam szczypiorku i doprawiłam z odrobiną mleka, mniammm:-p najadłam się że do obiadu mi starczy:)
Idę zaraz ogarnąć mieszkanie bo przy tych moich dwóch rozrabiakach mam meksyk:-D

reklama
Witam !!
ja po kawce ale bez sniadanka dzis hehe no teraz jugurta zjadlam :tak:
obiad z rana juz naszykowalam , zrobilam sos pieczarkowy i do tego kotlety mielone z ryzem w srodku :tak:
dobre sa i wiecej ich wychodzi a troche inne niz zwykle nude juz mielone hehe :-D
Brudno u nas na klatce na parterze masakra, ciagle mokro ale jeszcze sie wprowadzaja jedni to ciagle chodza i brudza wrr...
no i zaczynaja wiercic :angry: masakra dopiero pierwszy dzien wierca a ja mam juz dosc.

Megi tak przeczytalam o gziczku i nie wiem co to :baffled: dopiero pozniej napisalas ze to bialy serek i szyczypior to sie oswiecilam ;-);-)

a gdzie ciasteczka dzis zawsze byla pierwsza a dzis w ciula leci :-D:-D

PR co tam u was ? w pracy siedzisz ? jak mala w przedszkolu ok ?

owca, megi, PR, marzenko czesc ;-)
owca pewnie ciacho leży z nogami na górze z gazetą w reku i pierdzi w stołek :-D:-D:-D i w nosie nas ma :-D:-D

...ale mi się zaraz oberwie od niej :-D:-D ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
larva nie przeginaj:-p:-D
owca nie mialam checi na bb z rana, starsza mi sie pochorowala w nocy dostala 39stop teraz tez ma temp. poza tym dopiero mam taka chwile dla siebie :-D

owca- Amelka ok chodzi chcociaz ferie i polowy dzieciakow nie ma ale maja co dzien jakies atrakcje i z checia idzie chociaz dzisiaj cos cudowala z rana bo balam zdjecia od pani i widziala ze jestem i zaczela swoje;p
Czy wasze dzieciaki tez tak ciezko do spania zagonic nasze chodza z nami spac grrrr ja jzu mam dosc tej zimy a do tego padam na twarz.... praca dom praca dom a weekend leci nie wiadomo kiedy... moze na weekend pojade do rodzicow z dzieciakami to dziadkow troche pomecza;p

pr moj chodzi bez problemu ale w sumie wczoraj jak juz wyszlam z pokoju to pytal sie mnie czy moze przyjsc ale ja nie i zasnal..
kochana dawid zadko kiedy spi z nami nawet jak zdarzy sie ze przyjdzie w srodku w nocy to juz nie jest fajnie bo sie dusimy
no nic ide robic obiad warzywa na patelni z miesem;-)

Ciacho a co to za goraczke mloda dostala??..hmm jeszcze we ferie oby jej szybko przeszlo :tak::tak:

PR u nas to roznie ze spaniem dzieciakow , mloda wiadomo nie chce juz za szybko do wyra isc i mlody to samo
ale ogolnie to gonie ich do wyra o 21 :tak: ale zanim mloda zasnie to mija jeszcze kolo 30 minut bo musi nadawac ciagle z lozka cos :-D

Marzenka dobry obiad serwujesz :-) choc moje kotleciki wlasnie sie smaza i tez tak ladnie pachna mniam :-p:-p

reklama
Witam się i tutaj:-).

Ja tam sama siedze a wy tu urzędujecie... No to wracam na główny, już wszyscy w sumie o fasolce wiedzą więc mogę sobie tu pisac, no i czasu więcej:-D.

Mi dziś na obiad młody zażyczył sobie naleśniki z parówkami, serem i sosem czoskowym... Fakt nie bardzo mi to w smak, no ale wczoraj obiad był po mojemu to dzisiaj na jego niech będzie:-D.

CIACHO, FUTURE zdrówka dla waszych cór
I dla wszystkich chorowitków...

Mło młody w tym miesiącu to był z 4-5 dni w p-lu... Najpierw chciałam mu zrobic długi weekend, potem wyszło że leżec muszę i nie miałam go jak prowadzac, a jak M miał urlop i mógł go wozic to się rozchorował, i od tygodnia chyrla... Ale już po gorączce... Więc przyoszczędzone konkretnie na przedszkolu w tym miesiącu:-p

Do góry