reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzieńdoberek :) Ja od 4:30 na nogach, zasnęłam koło 2, jest doooobrze :D Ale mam wyśmienity nastrój, normalnie unoszę się 2cm nad podłogą, od wczoraj jakaś taka z głową w chmurach jestem :) Ktoś mi jakieś prochy do herbaty dosypuje, czy jak? :D

Yola hehehe super, że masz dobry nastrój ;-) oby tak każdego dnia!
aniołek no rzadko się nam to zdarza ale jednak ;-) a spać poszłam też jakoś o 1.00 w nocy....

....co by tu na obiad... hm...

Cześć Wam.

No i mam znowu wolne, 3 dni zajęć minęły i teraz 4 dni odpoczynku ale od zajęć bo w domu przy dzieciach nie bardzo da się odpocząć, ewentualnie wieczorem jak położymy ich spać to godzinkę czy dwie i sami idziemy spać bo padnięci jesteśmy.

U nas niestety po staremu, dziś Mnie tak głowa boli że masakra. :-(
Na zajęciach na razie mamy wizaż, robimy sobie (samym sobie i sobie nawzajem że ja komuś i mi ktoś) różne przeróżniste makijaże, dziś 2 dziewczyny malowałam, tak się zachwycały jak je pomalowałam że szok :szok: bardzo im się podoba, jedna ze zdjęcia sobie wybrała makijaż i miałam ją w taki sposób pomalować, trochę się bałam ale dałam radę - nawet dostałam pochwałę od tej Pani Kosmetyczki, która nam zajęcia prowadzi :) aż zdjęcia zaczęła pstrykać jak je malowałam a na koniec sama siebie pomalowałam bo jak sobie ze zdjęć wybrałam makijaż to jakoś żadna się nie odważyła aby Mnie tak pomalować :wściekła/y:no i musiałam sama, troszkę Mi Pani pomogła ale minimalnie i wyszło, ale jestem dzisiaj ogólnie z siebie dumna :-) później do galerii wrzucę wam fotki tych makijaży :tak:;-) muszę się pochwalić a co :-p:-p ;-)

Dziewczyny aż za bardzo Mnie chwalą że mam dryg do tego, i sprawnie robię makijaż aż normalnie się dziś zawstydziłam, ale cieszę się że kilka technik makijażu poznałam i też już kilkoma sposobami malowałam i strasznie się cieszę że się tego uczę i jeszcze na stażu pewnie też się dość dużo nauczę :tak:;-)

Sorki, że tylko tak o sobie :zawstydzona/y:Megi zdrówka dla Zuźki i Męża, obyście się wy z Pawełkiem nie rozchorowali :no: Larvunia super że u was odpukać już mija i że mogliście w końcu na spacerek wyjść :tak:

Zdrówka dla wszystkich innych co się pochorowali niestety!:tak:

reklama
mycha widocznie masz do tego dar, kazdy do czegos ma a ty do tego:tak::-) fajnie bo najwazniejsze zeby robic cos co sprawia przyjemnosc wtedy jeszcze lepiej wychodzi

Do góry