reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam wszystkich :)
ja właściwie spod Gorzowa bo z Kłodawy ale podepne się tu :) Jestem mamusią 8mio tygodniowej Alicje :D Zaczynam odczuwać skutki nocnych pobudek ale i tak moja żabcia to skarb aż tak mocno w nocy nie buszuje , ale za to teraz w dzień juz mało śpi czasem tylko dwie trzy drzemki po pół godziny zastanawiam się czy to normalne?
A dzisiaj byliśmy w poradni chirurgicznej bo coś z pępuszka cieknie żabci i pediatra nas wysłał i nastraszył że to może być przetrwały moczownik na szczęście Pani doktor rozwiała te straszne chmury i powiedziała że to się najprawdopodobniej ziarniak w pępku zrobił i zasmarowała azotanem i na kontrol kazał przyjśc. Któraś z Was może miała z czymś takim doczynienia???

reklama
Ja po spacerku , polazilam 30 minut z psiakiem
snieg taki drobny sypie :tak:
my na obiad mamy dzis ryz z warzywami i kurczakiem :tak:
pozniej jade do miasta , musze wyskoczyc cos zalatwic :tak:

Megi to fajnie ze rodzinka wpadnie :-) bedzie wesolo ;-)
Ciacho to pilnuj pilnuj malucha..wykaz sie ciotka jakas zabawa haha :-p
Marzenka jak tam sie czujesz masz jakies dolegliwosci ??..pochwal sie ta pasta czy smaczna wyjdzie :-)

Milego dzionka :-)

mariplosa witaj :-)
ja nie mialam takich problemow wiec nie pomoge..rozgosc sie w naszych skromnych progach;-)
owca paste juz robilam na kanapki dajesz lososia wedzonego ogorek korniszon jajko i troszke majonezu pyszne cos innego takiego
kochana z doleglowosci to hmmm duszno czesto.wymiotowac jeszcze nie wymiotowalam ale zauwazylam ze nie moge gum i cukierkow mietowych bo mnie bierze,,,spac sie chce leniwa jestem,,syfki zaczely wychodzic.....z jedzeniem tez problem bo nigdy niewiem na co mam ochote....no i slodkie mnie odrzucilo

owca a pilnuje wyjscia nie mam:-D, juz dzisiaj 1,5 godziny bylismy na dworze, mlody pieknie zjadl obiad gdzie z z tym sa u niego problemu a tu chcial dokladke:-D:-D on glownie sam sie bawic ale czorta trzeba pilnowa:tak:
mariplosa witaj
marzenka to takie drobne niedogodnosci ciazowe;-)

Witam
wrocilam wlasnie z miasta :tak:
przywiozlam paczki wiec wcinam i kawke popijam :-)
pokupilam pare drobiazgow i mlodemu dzinsy bo wiecznie ma powycierane nogawki jak na kolanch chodzi w przedsz.:wściekła/y:

Marzenka ja taka podobna paste robilam z makreli wlasnie i tez smaczna jest :tak:
moze wymioty cie omina :tak: ja tylko z Hania wymiotowywalam a z szymkiem ani razu :tak:

Ciacho a ile ten malec ma lat czy miesiecy ?..na dlugo zostajecie w gosciach ?

Witam nowa kolezanke :-):-)

reklama
Do góry