reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej
Ja z Zuzią u lekarza dzisiaj byłam bo tak od rana kaszlała że masakra:no: Co się okazało ma zaczerwienione gardło a na oskrzelach i płucach czyściutko. Dostała Pulneo w kropelkach, Hascosept o Lipomal. Uff! bo myślałam że coś poważniej.
mycha super że świetnie ci idzie na zajęciach, brawo za makijaże i pochwały:tak: dzięki za życzenie zdrówka;) co do głowy mnie tez rozbolała niestety:/
PR- to dobrze że dzieciom już lepiej i oby szło ku lepszemu:tak:

A my na weekend będziemy mieli moich rodziców, przyjeżdżają. Fajnie bo od sierpnia się nie widzieliśmy a Zuzia jaką ma radochę że babcia przyjedzie no i zobaczą jak Pawełek już śmiga bo też nie widzieli:-)

reklama
Tak, robię to co lubię a i się dodatkowo trochę więcej "sztuczek" uczę :tak::tak: :-)

Jak dobrze pójdzie to może za jakiś czas będę mogła robić to co lubię a i jeszcze jakieś korzyści z tego może będą i jakiś zarobek :tak: nie mówię, że nie wiadomo jaki duży ale jak dobrze pomyślę nad czymś to Mi się uda, będę walczyć o to :tak:

hej
mycha bardzo dobrze ze masz do tego dryg;-)moze kiedys cos swojego otworzysz;-)kto to wie
ja narazie sama sie ucze dzis przychodzi pierwsza osoba z zewnatrz:-D ciekawe jak mi wyjdzie:tak:
megi zdrowka
pr bardzo dobrze ze jest ok najwazniejsze ze steryd odstawiony;-)
ja wczoraj wiekoszosc dnia spedzialam w zg rany jaka ja umeczona wrocilam....jakos teraz slabiej funkcjonuje:eek:
u onkologa czekalam dwie godziny zanim mnie przyjal takie bylo opoznienie..przez ten czas dawid zdarzyl sie przespac mi na kolanach:-Dludzie patrzyli jak slodko spi:-Da wiec u lekarza wszystko wporzadku nie ma powodu do zmartwien,,mam przyjechac po laktacji na kontrole....jak on to powiedzial taka pacjentka to czysty zysk:-Dale mnie wymacal..mojemu nie daje sie dotknac bo tak mnie bola a on juz musial:eek:pozniej do mcdonalda i na autobus dopiero o 19 w domu bylam..umeczona nawet sil nie mialam gadac....mialam do kumpeli dzwonic bo sie biedna martwi ale sil nie mialam.....

Witam z ranka
ja juz po kawce , pomalu robie obiad :tak:

Marzenka to super wiesci !! :-):-)

Ciacho co tak wczesnie na sanki chodzicie?? hehe zamiast pospac dluzej we ferie ;-)

owca oj chcialabym pospac jak czlowiek ale od dwoch dni spie jak nie spie:dry:
dzisiaj myslalam ze fiola dostane lezelam i zastanawialam sie czy juz jest rano a bylo dopiero 2 w nocy
ja dzisiaj za nianke robie i pilnuje siostrzenca na wyjezdym jestem:-D rano na sankach pociadalam jego i mloda razem i rany zadychy dostalam:-D:-D
megi gyrosek mniam, ja robie jablecznik, wlasnie stygnie mi nadzienie i zrobilam zaczyn na chleb, bedzie na kolacji swojski chleb

reklama
a mi jakos ciasta nie wychodza teraz wiec nie robie..
na obiad dzis zapiekanka makaronowa nie mam pomyslu na cos innego..
gyrosem tez sie przejedlismy:tak:ale za to na kolacje do kanapek robie paste z lososia;-)

Do góry