reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
marzenka ale niespodzianka z samego rana:-)
owca mi chyba cos wyrosly ale ja je tak dawno robilam, ze juz smaku nie pamietam:-D
a do szkoly wszyscy jak jeden maz 2 stycznie ale u nas w lubuskiem od 14 stycznia 2 tyg ferii zimowych:-)

reklama
Hejka

marzenka fajnie, że prezencik dla Ciebie już przyszedł.:-)
megi nie świruj tam :) dasz radę . Fajnie, że masz dwójkę, bo przynajmniej mogą razem coś tam porobić:tak:
Owieczka najważniejsze, że paszteciki dobre w smaku, reszta się nie liczy:-p Bardzo długo mają wolne u Was dzieciaki. A wakacje mają normalnie 2 miesiące, czy krócej?|
Ciasteczko moja mama też zawsze piecze makowce te zawijane i zawsze wychodzi jej tego mnóstwo, kilka sztuk idzie do zamrażarki. Ale ja nie lubię więc nie jem:no: Zawsze się śmieję, bo często wychodzą jej takie wielkie jak bochenki chleba :)

A ja dziś idę z młodym do "teściów" ..nie ma rady zaproszenie było. :cool2:

kochane jeszcze czekam na dwie paczki zele i caly zestaw
to co mi dzis przyszlo to sam kufer bo mi taniej wychodzilo osobno :tak:
rybka posmazona a jutro dokoncze ta rybe grecka teraz lece sie szykowac do miasta..i jakie ja mam wolne!!!!wiecznie cos
milego dnia

aniolek ja zawijam w papier do bieczenia i wycha takie nieduze okragle ale dlugie:-)
marzenka tak bywa ze nieraz wolne a czlowiek wiecznie gdzies pedzi
ja bigos robie ale to bedzie dzisiaj na obiad a reszta do zamrazary

mały śpi a ja wcinam zupkę, ugotowałam jarzynową:-p Jutro ugotuję sobie kapustkę z grochem a pojutrze ciasta zaś w niedzielę sałatkę warzywną i na słodko z ananasem więc roboty jeszcze a i zapomnaiłam że rybe po grecku jeszcze...

Hej u nas dzis na szybko lazania na obiad
na jutro juz gotuje zupke
wlasnie sie dowiedzialam ze przedszkole jutro juz zamkniete wiec musze zrobic sobie wolne zeby z mlodym w domu siedziec :tak:
ale to dobrze bo bede bigos gotowac
a teraz uciekam brac sie za ciasteczka :tak::tak:

hej.
wymiotów ciąg dalszy...w nocy...
teraz juz jakby okej, ale maruda niesamowita.
ale kolo 11 pojechalismy do Sulęcina na ostatnie zakupy, dziś J ma już wolne, bo sobie wział 2 dni urlopu z okazji urodzenia się synka. i musiął wykorzystać do konca roku. zatem akurat dziś i jutro. i się zapakowaliśy rodzinką i pojechaliśy. to już ostatnie zakupy, teraz to już tylko sprzątanie i wielkie gotowanie ;)))

ja już mam prawie wszystko posptrzątane. kończę łazienke, bo dzieci śpią, menzu robi pierogi z łososiem i szpinakiem. no i czekam taka głodnaaaaaaa...

a ja moge powiedziec ze luz jak co roku bo my bardzo malo robimy bo nikt duzo nie je a najbardziej chodliwe sa ciasta:tak:
nie robimy ani rybu po grecku ani bigosu postnego bo teggo nikt nie je, pierogow tez malo po 2 sztuki dla kazdego bo nie wszyscu maja ochote
na kolacje to idzie, barszcz z uszkami ale tez po 3-4sztuki kazdy, pozniej ryba, kluski z makiem, pierogi i ciasto i nikt wiecej nie je:-D:-D i ida owoce tego u nas idzie naprawde bardzo duzo
obiady swiateczne robimy z biegu, mamy swierze

reklama
ciasteczko ty to prawie że finansowo świąt nie odczujesz skoro tylko tyle jecie:-D U nas muszą jednak być te tradycyjne potrawy, większość i tak się mrozi więc nie zmarnuje się. Jak nie w święta to później się zje. Na sylwestra będzie albo tylko jakąś sałatkę na świeżo zrobię.

:szok: 3 tysięczny post właśnie zapodałam:-)

Ostatnia edycja:
Do góry