reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca nie ma co sie szczypac trzeba isc i koniec , malo kto lubi dentyste;-)
a my juz zadnych zakupow jakis wiekszych nie robimy, kupie jutro chleb i do zamrazarki wsadze, wyciagne sobie tyle ile mi potrzeba, jakies owce i gitara:-D
megi szkoda jednak zeba ale jak mus to mus

reklama
Owca trzymam kciuki abyś się zdecydowała, znam to uczucie, sama panicznie się boję. Ale jak ma Cię boleć codziennie to też bez sensu.
Ciacho fajnie macie, że dużo nie robicie i tak na luzie, sama bym tak chciała, a tu człowiek ciągle spięty żeby zdążyć ze wszystkim. Dzięki za poradę odnośnie makowca

A ja czekam aż mama wróci i zasuwam do PUP podbić legitymację ubezpieczeniową, mam nadzieję, że zdążę do 13:00
Koniec świata:-)

aniolek ja nie widze sensu robienia tyle jedzenia , chyba ze sa tacy ludzie co to wszystko zjedza to niech robia

a co do makowca to papier odwija sie dopiero jak ostygnie zupelnie ciasto

no ja bigos skonczylam na dzis jeszcze jutro troche go pogotuje i bedzie git :tak::tak:
ale nawet dobry mi wyszedl ;-)

ciacho u mnie w rodzinie mojego m wujek z ciotka tyle zarcia zawsze naszykuja ze stol sie ugina a potem jedza to przez tydzien albo wyrzucaja :tak::tak:...

ja mysle co by tu jeszcze zrobic na ta wigilie ale sama nie wiem...
chcialam salatke ze sledziem ale pamietam ze kiedys zrobilam i potem nikt jej nie jadl to bezsensu :tak:
kapustke z grochem lubie ale w wykonaniu tesciowej nie swoim hehe...hmm..

Aniolek zdazysz koniec swiata sie dzis nie zbliza do nas haha :-D

My robimy zawsze dużo różnych potraw, ale w niewielkich ilościach. Zjada się spokojnie w te kilka dni. Zadko kiedy coś do sylwestra zostaje :p Jedynie bigos do słoików i pół roku się go potem je, ale to akurat fajnie mieć potem coś na szybko :tak:

Future to dzieci daly wam troche porobic ,fajnie jak tak sie udaje jak obydwoje spia w tym samym czasie zawsze cos mozna zrobic :tak::tak: a wy swieta spedzacie u siebie w domu??

Mycha elo elo co sie nie odzywasz :baffled::baffled::baffled:

future mieliscie spokoj to porobiliscie to i tamto:tak:
no wlasnie mycha raptem sie ulotnila?
ale przymrozilo myslalam ze mnie oczy myla, rano bylo -3 w poludnie raptem -6 ,a teraz -8:oo:

reklama
owca - my w wigilie u siebie, robimy z rodzicami, moim bratem i babcią.no i do konca nie wiemy, ale chyba brat mamy z rodziną. a w 1 dzien wybywamy na caly dzien do J rodziców do Strzelec, a w 2 dzien to w sumie nie wiemy kto jeszcze, ale chyba chrzestni hesi, obie babcie moje, i jeszcze hcyba kuzynki i wogole.
zawsze my jezdzilismy do ZG ale odkad mamy taki duzy dom, to się do nas wszyscy zjezdzają.

raz bylismy z J sami, w Anglii. nie polecam. teraz byłoby już inaczej nieco, bo z dziećmi, a to dla nich wszystko się robi przecież teraz...

Do góry