reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry !
a ja pospalam 9 godz :szok::tak:...i jeszcze wstawac mi sie nie chcialo ;-)
Aniolek wspolczuje oparzenia, mam nadzieje ze dzis juz tak nie boli oby sie szybko zagoilo :tak:

Wczoraj bylam 2 godz w przedsz byla taka posiadowka swiateczna z kawa i ciastem,ciastkami itp. robilismy wspolnie z dziecmi swieczki , malowalismy itp..dzieciaki pospiewaly piosenki fajnie bylo :tak:
dzis mam w planach robic te paszteciki musze pomalu brac sie za robote bo sie nie wyrobie potem ale codziennie cos i czas ucieka...Choinke ubierzemy w sobote ale chyba skusze sie na prawdziwa dzieciaki nigdy nie mialy jeszcze...a jak przechodze kolo nich kolo sklepu to tak slicznie pachnie :tak: tylko troche kasy szkoda bo 20 euro kasztuja tym bardziej ze mam w piwnicy sztuczna ale co tam zobaczymy w sobote moze beda juz tansze :confused:

No nic tyle narazie musze uciekac zaraz wychodze i jade do szkoly jeszcze tylko do piatku a potem wolneeeeee :-D
Bay.....

reklama
owca rany 9 godz to ja nie pamietam kiedy tyle spalam:-D a co zrobisz z tymi pasztecikami zamrozisz surowe ?
fajnie u was tak bardziej rodzinnie niz u nas, tutaj sie nie chce nikomu, ludzie czasu nie maja

ciacho chce je upiec i wtedy do woreczka i zamrozic :tak:
potem tylko odmroze i przed jedzeniem na chwile do mikrofali zeby cieple byly
tak moja tesciowa robi :tak::tak:i sa dobre....

czy ja wiem czy u nas rodzinnie hmm..chyba podobnie jak u was :sorry2:
dobra lece bo mi tramwajo zwieje :-D

hello
future ja tez nie wyspana
dawid nas budzil bo kaszel ma straszny taki duszacy:sorry2:nigdy takiego nie mial jeszcze
jeszcze goraczke mial to spalam troche u niego troche z mezem masakra chodze jak lunatyk dzis..dobrze ze wolne
a ja sie najbardziej nie moge doczekac wlasnie tego ubierania choinki
madziarena trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok.

Hello
U nas choinka już ubrana :)
Future te wymioty to teraz jakiś wirus jest - Amelka też 1 dzien tak miała, Filip i wogóle w przedszkolu słyszałam ...
u nas w przedszkolu dziś 5 dzieci ... Amelka wyje bo jej koleżanek nie ma :/ ehsss... gdybym miała wolne to bym jej wcale nie dała

Witam
Tak może być i wirus, panuje ogólnie....
Zuzia np tylko miała wymioty ale u niej już skończyło się szpitalem niestety....
U nas choinka też już stoi:tak: Idę zaraz sprzątać do Zuzi, wczoraj jednak nie sprzatałam, koleżanka wleciała na kawke, posiedziała, potem za obiad się zabrałam, mój wrócił z pracy to poszłam do sklepu no i już prawie wieczór był...nic nie tknęłam wczoraj:-p

reklama
uuuu Aniołek tule mocno :** Nasikaj sobie na ta reke :)

madziarenka dzięki umarłam ze śmiechu i nawet zapomniałam, że boli:-D

Ciasteczko
to prawda ból niesamowity :/
Future jak Helenka? Zdrówka
Owieczka dzięki kochana, dziś juz troszkę mniej boli, ale pęcherze się porobiły :/ zawinęłam bandażem, żeby nie ocierać o wszystko czego się dotknę. Fajnie, że u Was w przedszkolu takie akcje robią :) dzieciaki pewnie zadowolone.
A u nas choinki chyba 50zł ale podobno dzień przed wigilią zawsze przeceniają do 20zl.. Ostatnio babka jakaś mnie zaczepiła, żeby ponarzekać i właśnie tak twierdziła. Ja tam nie wiem bo też mamy zawsze sztuczną.
marzenka zdrówka dla Dawidka, oby na święta nic go nie złapało

Idę odpocząć póki mały śpi

Do góry