reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja wlasnie rosolek gotuje sernik sie piecze..musialam zrobic bo mi sie termin konczyl:sorry2:akurat bedzie na deser;-)
bylismy na zakupach jeszcze
mi zostalo jeszcze umyc kafelki w lazience i poprasowac zanim moj wroci to juz bedzie odpoczywanko;-)
trzymajta sie

reklama
marzenka ty sernik a ja mysle nad makowcem zeby upie, iddalnie nadaje sie do mrozenia:tak:
ja to bede ostatnie szlify robic w sobote bo do soboty to mi nabrudza a raczej pies natupta

ja wlasnie slucham sobie muzyczke w kuchni i robie moje paszteciki
tzn ciasto wyrobilam tylko teraz sie modle zeby mi cos uroslo jeszcze haha :-D:-D
bo z tym mam zawsze problem zobaczymy za kilka chwil ;-)

Aniolek to dobrze ze dzis ciut lepiej ...:tak:
Marzenka to serniczek do kawki bedziecie mieli..

ja to chociaz nie musze piec my malo ciasta jemy wiec ide na latwizne i po kawalku nam kupie :tak:

Dobra uciekam cebulke kroic :tak:

wróciliśmy od lekarza.
Gustek to złote dziecko, przespał w foteliku 5 godzin.
Hesia dostała diphergan i probiotyk. ważne, że osłuchowo nic. czystko. nie jest odwodniona. a rano zwymiotowała po bułce wrrrrrr

ciacho a no jakos leci jeszcze jutro do pracy i wolne do 7 bedzie.
A nie chwalilam sie ze 2 bratowa juz urodziła własnie dzisiaj do domu wyszli i jak na zlosc jeszcze Kacper znow dostał goraczke i ledwo weszli musieli mu szybko zbijac....

future Zuzi w szpitalu też Diphergan dawali:tak: zdróweczka dla córci!
Ja sernik w sobotę upiekę bądź w niedzielę i murzynka też, makowca kupię bo nie umię go piec nie robiłam nigdy jeszcze:no:
Nic dzisiaj specjalnego nie robiłam tylko Zuzi pokój ogarnęłam jeszcze Pawełka no i łazienka z wc. Jutro mój ma służbę to cały dzień sobie będę grzebać.

hej
kurier mnie obudzil o 7 w szoku bylam ze tak wczesnie:szok:ale sie wczoraj nie wyrobil
bylam zapisac dawida do lekarza bo dodzwonic sie nie mozna tak i mamy na 11-40 dobra godzina bo jeszcze do miasta musze i do pracy:tak:
ciacho ja tez bede mrozic bo mi zawsze dwa dlugie wychodza zawijane to bedzie akurat:tak:
jeszcze rybe po grecku bede robic pierwszy raz zobaczymy jak mi wyjdzie..:tak:
kuferek o boze jak ja sie ciesze:-D:-D

dzien doberek z rana !!
wczoraj upieklam te paszteciki , ciasto w miare wyszlo ale nie uroslo tak jak powinno :tak:
ja to mam dwie lewe rece jednak do drozdzowego hehe wyszlo takie jakby bardziej kruche ciasto
pewnie cos zle zrobilam ;-) ale co tam wazne ze zjadliwe :-D
Dzie bede piekla ciasteczka maslane te co ostatnio przynajmniej wiem ze mi wyjda haha :-)
zazdroszcze wam tych makowcow uwielbiam a nie umiem zrobic :zawstydzona/y:

Marzenka to kurier ci niespodzianke zrobil,dlugo na to nie czekalas postarali sie i szybko przyslali :tak:
bedziesz miala zajecie w swieta :-)

Ciacho u nas dzieciaki dopiero 7 stycznia ida do szkoly, zwariuje z nimi tyle czasu :tak:
u was kiedy ida ??

To tyle narazie i uciekam !! milego dnia :-)

reklama
Hej
owca u nas Zuzia idzie już do p-la 2 stycznia i chyba wszyscy tak:tak:
Dzisiaj sama z dziećmi m na służbie ale od jutra wolne ma:-) Zeświruje sama dziś z moją dwójką:szok::-D

Do góry