reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej
Ja juz lepiej ale Amelka wczoraj wrocila z przedszkola z goraczka, dzis Pawel byl z nia u lekarza i ma angine ropna;/
Niusska- wczoraj twoja tesciowa mi paczke przyniosla a ja taka rozczochrana w pidzamach hhehe
Zamowilam sobie nowa paletke cieni bo w tej sprzed 2 lat juz pol kolorow mi sie pokonczylo tak ze za 50 zl mam 80 kolorow i znow bedzie na 2 lata

PR zdrówka dla Amelki, Nasz Wojtuś też anginę ropną ma i już od soboty bierze antybiotyk. Ostatnio często słyszę o anginie ropnej, panuje wszędzie ... Jeszcze raz zdrówka Kochana!! :tak:

reklama
podpisuje sie obiema rekami pod elmexem, super pasta, tania nie jest ale naprawde warto, nawet niewielka demineralizajce cofa:tak:
pieke schabik na kanapki, szyje kolczyki nastepne:-D szaleje:-D

ciacho skad ty czerpiesz energie ?? :-D szalona kobieta jestes ;-)

ile taka pasta u was kosztuje?
bo tu 2 - 2,50 ta dla dzieci :tak:

owca ja dzis dalam 11,50 w rosmanie owca to wez ty kup wiecej szt i sprzedawaj w polsce ja bym kupila;-)
kochana a gdzie tam szaleje kupilam to co potrzebne.jeszcze mlodemu czapke kupila bo ta co kupilam jakis czas temu jest za duza i spada mu na oczy..no nic bedzie mial na nastepny rok a ta bardzo fajna zawiazywana w pasy niebieska toy story;-)laska ja tez tylko tusz do rzes codziennie a jak juz to swieto musi byc jak cien naloze,,,a puder sie przydaje zeby co nieco zakryc;-)bo ja sie mecze odkad odstawilam anty :wściekła/y:
jutro jednak wolne...mam napiety grafik zaprowadze dawida i jade z kolezanka na stadion jak dzis pobiegac bo na 10 mamy pasowanie i jeszcze musze sie zrobic pozniej idziemy na lody z dwoma kolezankami i dzieciaczkami i tak mi dzien minie;-)

Marzenka nie wiem czy by sie to tak oplacalo bo jak zaplace 2,50 to wyjdzie na zlotowki 10 zl zalezy ile euro stoji plus przesylka np.do ciebie to wyjdzie tyle samo co placisz w rosmanie :tak::tak:

widze ze napiety grafik u ciebie hehe przynajmniej sie nie nudzisz ;-);-)

czesc
owca a ja myslalam ze 2,50zl:-Dno to tak sie nie oplaca:-D
ale dobrze kochana ze mam napiety grafik bo przynajmniej tesknota mnie nie zabija:-Dciekawe wogule czy na weekend zjedzie do domku bo cos gadal ze nie uda mu.
pr fajna ta paletka ;-)moze i ja dzis se walne jakis kolor;-)a co teraz z praca co sie wogule stalo?od czego ten pozar?

Witam
ale przywalilo mrozem hehe pieknie bialo na dworze :tak::tak:

PR jak sie spalilo co sie stalo???:baffled:

Milego dnia laski musze zaraz wychodzic a tak mi sie nie chce............

reklama
Do góry