reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam laseczki z poranna kawa :-):-)
dzis mam wolne wiec na spokonie sobie wypije potem pranko wywiesze bo sie kreci :tak:
Emka mego cos polamalo jechal wczoraj rano autem i chyba za szybko obrocil szyja,obejrzal sie na zakrecie jak skrecal i cos mu strzelilo boli go nie moze mocno szyji w jedna strone przekrecic :baffled:

Marzenka to mily taki prezencik fajna kumpela :tak::tak: ty pewnie juz biegasz hehe ale juz jestes po :-) normalnie sportmenka ;-)

Ciacho apetyczne te buleczki twoje...o ktorej rano ty je robilas ze tak wczesnie juz do kawy serwujesz??..spac nie mozesz?:-p

Megi dobrze ze jakos ci idzie ta sprzedaz kosmetykow..to fajnie bo teraz jest duzy wybor na rynku a oni tez maja srednie ceny chyba ze sa promocje to wtedy ok :tak:..

Narazie uciekam kawe dopije i posprzatam troche w chalupie :-)

reklama
owca moge spac, ciasto wieczorem zrobilam i przelazalo w lodowce do rana:-D a pozniej to juz 10min max plus upieczenie:-D
uu wspolczuje M ze boli nic milego

owca moge spac, ciasto wieczorem zrobilam i przelazalo w lodowce do rana:-D a pozniej to juz 10min max plus upieczenie:-D
uu wspolczuje M ze boli nic milego

Aha spryciara jestes ;-) podziwiam za checi i jeszcze do tego kolczyki robisz ;-)
no moze dzis m przejdzie zobaczymy...
kawka dopita, bb przelecialam :-D to ide cos porobic :tak:

Hej,

Owca mówisz, że przeleciałaś nas :-D:-D:-D:szok:zdrówka dla Męża.. :tak:
ciacho jaka zorganizowana babka z Ciebie, na wszystko znajdujesz czas i chęci.. podziwiam. Kolczyki super, bułeczki też mmniami wyglądają.

Pogoda dziwna, mgła .. w nocy około 1:00 było -1. A z rana 0. Ciekawe czy słonko wyjdzie.
Mały znów nie dał w nocy pospać..
Wczoraj byłam z Kubusiem u "teściów" .. i jak wróciliśmy to nie mógł zasnąć i noc do bani.. a już było tak dobrze.

hallo laski:)
No u mnie podobnie jak u aniołka, dziś 2 razy się młody obudził a od kilku dni nawet ładnie śpi jak na niego. Mój po służbie jest, mówił że zaprowadzi Zuzie i zakupy zrobi więc nie muszę wychodzić na ten ziąb:p
A ja przedwczoraj dostałam od mężusia bukiecik różowych róż, może chciał mi wynagrodzić że był na imprezie a ja w domu z dziećmi....miły gest. Co tam na obiadek pichcicie? ja ziemniaki sos i pieczarki dziś mam:tak:

Witam.
A Ja dziś chyba może jakieś naleśniki czy coś .. Zobaczę jeszcze.

Ogólnie nocka nawet ok, Jaś pobudkę zrobił raz jakoś po 1 w nocy a potem rano po 8, a Wojtek aż sama nie dowierzam wstał przed chwilą :szok: nie pamiętam czy on kiedykolwiek tyle pospał, szok normalnie .. Oki idę dac mu leki, i ogarnąć chaos i bałagan w domku.
Do usłyszenia.

Witam ponownie :-):-)
ale piekna pogoda u nas slonko tak swieci :tak: 13 st na sloncu super :-)
zaliczylam juz spacer na dzialke z psem :tak:
ja dzis na obiad mam nuggetsy z kuraka i takie ziemniaczki nadziewane serem kupne :tak:
a na jutro bede robic zupe brokulowa :tak:

Aniolek widze ze spotkanka z tesciowa trwaja hehe :-)
Marzenka napisz cos wiecej o dzialce bo cos wspomnialas :baffled: chcecie kupic? masz cos na oku juz?
Mycha to ci ladnie synek pospal :-)

reklama
Megi Mi się wydaje, że za dużo jest już tego avonu, konsultantek też już troszkę jest a np perfumy z avonu które w katalogu są po 50zł jak nie więcej to na allegro można kupić za 40 czy czterdzieści parę zł z przesyłką i to tylko taki przykład bo nie tylko perfumy można kupić na allegro ... Może jak bym gdzieś pracowała to wtedy weszła bym w to, ale na około Mnie jest pełno konsultantek, mama przynosi z pracy od dwóch osób katalog, kolejna znajoma w Bukowcu też ma i mi podrzuca więc nie ma sensu abym i Ja w to wchodziła ... No ale każdy ma prawo wyboru, może akurat któraś będzie chętna ... :tak:

Do góry