reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

a mnie cos zimno jest i gardlo pobolewa wrr..
do tego @ sie zaczyna i ogolnie dziwnie sie czuje :tak::tak:

Marzenka ale ci fajnie ze synek juz spi, masz spokojny wieczorek dla siebie :-):-)

ja mojemu wlasnie bajke skonczylam czytac bo przynosi z przedszkola
raz w tygodniu chodza z pania do biblioteki i kazdy cos sobie wypozycza :tak::tak:

zaraz kapanko i spanko ;-)

reklama
owca u nas codziennie sie czyta;-)
zaparzylam sobie mietke,musze wrocic do swoich przyzwyczajen :)
no ja juz w pizamce sobie leze i odpoczywam.wczesniej musze isc spac bo na rano mam;-)

a ja rzadko czytam jakos tak zmobilizowac sie nie umiem hehe...:-p:-p
ja tez zaraz w pizamke ale jeszcze ide rundke w kolo bloku zrobic z psem :tak:

a ja lubie czytac mlodemu:-)on zreszta nauczony sam juz idzie wybiera ksiazkii i czeka az przyjde
oj kochana ja sie juz z domku nie wykluwam;-)ale ty masz psa wiec idz obowiazki wzywaja:-D

Hej Dziewczyny, wybaczcie że się za często nie odzywam, ale jestem w euforii, bo mój przyjedzie już za 8 dni :)) Sprzątam i mam wiele energii, która pewnie się skończy po tym jak wyjedzie. Ale nie myślę o tym, teraz się cieszę!

Pozdrawiam :)

reklama
Cześć!
Jakoś mi weny brak by co skrobnąć ostatnio. Dzieciaki kaszlą, smarają się, nie wiem ile to potrwa jeszcze:/ Mój krótko dziś w pracy to sobie fajnie posiedzimy razem. Na obiad naleśniki z serem lub dżemem jak kto chce. Nic się nie chce w taki dzień. Pranie mi się kręci to zaś wywieszę w suszarni, odkurzyłam pokoje nic na razie więcej nie robię, może później mnie chęć sprzątania dopadnie ale z reguły jak się codziennie na bieżąco sprząta to nie ma tego tyle:)
aniołek pewnie ciesz się, ja też bym na twoim miejscu tryskała energią:tak: spędzicie zapewne cudowny tydzień.

Do góry