reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się
U nas znów jakieś choróbska, szlak!:wściekła/y:
Pawełek od nocy jakiś katar ma, Zuzia kaszlu dostała, ja od wczorajszego wieczora ganiam do wc, wirusówka chyba, sama woda tyłem ze mnie leci, dobrze że nie przodem:/ Wypiłam smecte, później jeszcze wezme raz. Dzieciaki piją Lipomal, na noc ich dziś nasmaruję żeby ich wygrzało. Kurcze u nas w klatce to już chyba wszystkie dzieci chore:no: A miałam Zuzi jutro wolne zrobić i iść na szczepienie z nią i co? d..pa!

reklama
hej.
Laski ale się u Was dzieje ... szok
Pr jak to się zajrało ???
Marzenko ale Ci dobrze, ja nie mam z kim biegac i kiedy :( jak wracam z pracy i ugotuję obiad to już ciemno ... szlag by to ... a tak mi się marzy iśc pobiegać ...
Dziś idę salę stroić na zabawę - w sobotę balujemy, a mój męzulo po zabawie musi wstać na studia hehe ciekawe jak mu się to uda :)
Fajne te cienie, ja też muszę sobie coś kupić ciekawego bo u mnie resztki.
Mężu dziś wieczorem wraca to sobie zrobimy jakąś wyżerkę później :) ah ... trzy dni a ja się już stęskniłam :)
Megi moja mała leci też na lipomalu, flavamedzie i calcium - do tego podaje 2 razy dziennie Flixotide inhalacyjnie - tubą ... no i Quixx do noska + Nasivin ... jakoś lepiej ale wciąż zawalona, i niby podaję tran - nic nie pomaga

hej, PR co sie stalo?

co do paletki, to ja mam taką z anglii jeszcze i są beznadziejne, nie trzymają się. J wychodzę z założenia, ze 3 dychy, to trzeba dac za 1 cien porządny, i ta cala paletka lezy.
a co do kosmetyków to ja tez kocham robic zakupy kosmetyczne, ale są marki, ktorych się trzymam nie zaleznie od finansów. a teraz sobie kupilam krem przeciwzmarszczkowy AA z odrobiną fluidu. no poporstu rano się smaruję, a twarz mam caly dzien gładziutką jakbym miala pudrem muśnięta. i taka promienista skóra. jest rewelacyjny,. i nie drogi wcale.

o boze jaka ja objedzona:szok:
po pasowaniu poszlysmy dwoma kolezankami i dzieciaczkami na pizze pozniej na lody;-)
dobrze ze biegam inaczej mialabym wyrzuty sumienia;-)
wiecie ze sie wzruszylam na tym pasowaniu...tak ladnie spiewal ten moj synek i tanczyl ;-)i cieszyl sie ze jestem :-)
ogarnelam domek jeszcze prasowanko mnie czeka
madziarena a twoj studiuje?;-)a co mu sie stalo?nic nie mowilas

marzenka tez bym sobie lody zjadla bo pizze to niekonecznie:-D ja jestem lodozerca:-D
super ze tobie i mlodemu sie podobalo:tak:
ja dzisiaj kupilam mlodej podkoszulki i bluzek, wyrosla mi :baffled:

Brr ale zimno bylam 30 minut na spacerze z psem zmarzlam , teraz zrobilam sobie czekoladowe capucinko :-):-)

Marzenka to widac ze dobrze sie dzis bawilas, a masz jakies fotki z tej imprezki??

Ciacho no rosna nam dzieci hehe ja dzis mlodej tez bluzke kupilam ale taka ladna byla ze musialam ja miec hehe :tak:
a mlodemu szalik bo nie mial...

hej laski
nie jest tak zle tylko na cale szczesci spalily sie 2 drukarki i waga kawlek sciany krzeslo i szafki ( i komputer po gaszeniu proszkowa gasnica cgyba tez juz ie dziala) bo chlopaki szybko zareagowali i zaczeli gasic. Jeszcze ze 2 minuty i nie bylo by co gasic bo malo brakowaloz eby zajl sie 1 karton a potem to juz tyko leci 1 od 2 a tam same plastiki prawie... a jak by to bylo w weekend to by cala hala sie zjarala szczescie w nieszczesciu ze tak sie stalo tylko
Future- cienie sa super sprawdzilam wczesniej paletke i bylam megazadowlona cienie sie nie sypia i dlugo sie utrzymuja

W albumie macie fotke jak wyglada po pozarze;p

Ostatnia edycja:
Witajcie.

My dziś od rana no może nie tak całkiem od rana jakoś od 10 w mieście, musiałam 2 sprawy załatwić, M od dziś wolne a Ja od poniedziałku zacznie się jeżdżenie więc musiałam coś załatwić żeby później problemu nie było i żeby zwalniać się nie musiała z zajęć ...

hej, PR co sie stalo?

co do paletki, to ja mam taką z anglii jeszcze i są beznadziejne, nie trzymają się. J wychodzę z założenia, ze 3 dychy, to trzeba dac za 1 cien porządny, i ta cala paletka lezy.
a co do kosmetyków to ja tez kocham robic zakupy kosmetyczne, ale są marki, ktorych się trzymam nie zaleznie od finansów. a teraz sobie kupilam krem przeciwzmarszczkowy AA z odrobiną fluidu. no poporstu rano się smaruję, a twarz mam caly dzien gładziutką jakbym miala pudrem muśnięta. i taka promienista skóra. jest rewelacyjny,. i nie drogi wcale.

Future możesz dokładną nazwę podać tego kremu z odrobiną fluidu?? I jaka cena???

PR to dobrze, że tylko tak się to skończyło, :tak: gorzej jakby cała hala poszła z dymem ... :baffled:

Megi zdrówka dla Was!!

U Nas też zimno dzisiaj było, zaraz chcę obejrzeć film "Nad życie" już dawno chciałam obejrzeć ale nie miałam gdzie itp. .... Może jednak na później sobie go zostawię jak dzieci pójdą spać bo teraz 5min posiedzieć nie dają :no:

reklama
ja juz mlodego polozylam spac bo mi jazdy robi a nie spi od 6 wiec wszystko jasne...
owca bede miec jak mi kumpela przesle na email..to wtedy tu wstawie
pr to by sie dopiero dzialo:baffled:
mycha ja tez tak robie zeby pozniej nie latac w ta we wta

Do góry