reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ja tez nie jestem zainteresowana tym Avonem. U mnie tesciowa przynosi z pracy katalog, ale zamawiam tylko jak jest naprawde promocja bo tak to z allegro zamawiam i to przewaznie tylko perfumy. Ostatnio sobie kupilam caly zestaw City Rush za 42 zl razem z przesylka gdzie w Avonie bym musiala zaplacic wg najnowszego katalogu przeszlo 100 zl wiec roznica w cenie jest....

reklama
my ju po obiedzie, domowego kebaba zrobila, alez sie obzarlam:-D
mnie avon nie interesuje, nielubie ichnich kosmetykow:sorry:
a jak sie chce to i na wszystko znajdzie sie czas, a i sprzedalam jedne kolczyki:-) robie dzisiaj nastepne, tylko calkiem inny kolor:-)

ciacho jak zrobilas kebaba domowego?
ja tez sie nie wkrece w avon..wogule nie zamawiam z tamtad
owca to jest dzialeczka kolo znajomych wlasnie pomoga nam we wszystkim jakby co..poki co jesli sie uda czeka nas bardzo duzo roboty;-)a jesli chodzi o cene to bardzo tanio ;-)

marzenka a kupilam taka duza bule kebabowa, kolo mnie sprzedaja normalnie mam farta:-D
kurczaka zrobilam jak do salatki gyros, pokroilam pekinska kapuste, marchew starkowalam an duzych oczkach troche cebuli do smaku, sosik czosnkowy zrobilam-jogurt/smietana kwasna wymieszana z odorbina majonezu, wcisniety dwa duze zabki czosnku, sol,pieprz do smaku, robie tak kilka godzin przed zeby sie przegryzl,
bulke kroje na 4 czesci podpiekam w tosterze kazda, smaruje w rodku sosem czosnkowy i takim do hamburgerow kupnym, do tego surowka i mieso i to polewam sosem, i włala:-)

hej
Ja juz lepiej ale Amelka wczoraj wrocila z przedszkola z goraczka, dzis Pawel byl z nia u lekarza i ma angine ropna;/
Niusska- wczoraj twoja tesciowa mi paczke przyniosla a ja taka rozczochrana w pidzamach hhehe
Zamowilam sobie nowa paletke cieni bo w tej sprzed 2 lat juz pol kolorow mi sie pokonczylo tak ze za 50 zl mam 80 kolorow i znow bedzie na 2 lata

pr oj zdrowka dla was obu, biedaki
super ze sobie zamowilas, ja musze cos zamowic ale ja wszystkich cieni nigdy nie uzywam, wiec zawsze mam kilka pudeleczek roznych:-D

no ja dzis bylam drugi raz wtym miesiacu na zakupach kosmetycznych i kolejne 5 dyszek polecialo...
jeszcze musze jakis puder kupic ale to chyba kupie jak bedzie jakas okazji i powiedzcie jaki jest dobry i jaki uzywacie bo ja jak zwykle w kropce jestem
kupilam dzis mlodemu paste elmex jednak ona ma swoje dzialanie ..jakis czas temu kupulam mu colgate a gdzie tam do dupy taka pasta....elmex o wiele lepiej myje
dla siebie krem do twarzy i tonik nivea a i mlodemu zel do mycia..
zapisalam sie prywatnie do mojej pani doktor i juz 20go ide na wizyte:-)skubana nie widziala mnie 3,5 roku a mnie dobrze pamieta;-)
pr ja mam paletke juz 5 rok a jak nowe bo ja bardzo zadko maluje jak juz to braz uzywam...
ciacho u nas takich bulek nie ma:eek:

reklama
Hejka...

ciacho ale smaka mi narobilas takim kebabem , kocham kebaby haha ;-);-)

Marzenka to poszalalas z zakupami :-) elmex pasta dobra jest u nas w przedszkolu tylko taka paste dla dzieci uzywaja :tak:
puder nie polece bo nie uzywam wcale...
widze ze wy wogole pudry, cienie a ja to tylko uzywam sam tusz do rzes i nic pozatym :no:
jakos nie umiem sie ladnie umalowac hehe..:rofl2:

Zrobilam troche segregacje w pokoju u mlodej bo sie nazbieralo smieci :tak:

Do góry