reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam i tu:)
Wiecie co czasem nie chce mi się na obu wątkach być, chyba bardziej na tajnym lepiej mi się pisze no ale...:sorry2:
PR zdróweczka:* kurde wszędzie te choróbska wstrętne:/ U nas w klatce 3 dzieci ma angine.
ciasteczko super kolczyczki, pewnie robienie ich zajmuje trochę czasu i cierpliwości:confused:
Dziewczyny mam pytanko.Nie chciałaby któraś z was zostać konsultantką AVON? Mój okręgowy kierownik sprzedaży poszukuje chętnych z woj lubuskiego. Już za pierwsze złożone zamówienie super prezent dla nowej konsultantki, woda toaletowa za 1zł, później z każdym innym zamówieniem kolejne prezenty...Dobry sposób aby zarobić parę groszy dla siebie jak też zdobyć fajne prezenty, udziały w szkoleniach itp...zero wpisowego. Jeśli któraś byłaby chętna proszę pisać na priva do mnie a ja was dalej pokieruję:-)

reklama
Witam.

Hejo.
A ja zalatana jestem, że hohoh, cały czas coś. Mężulo dzisiaj wyjechał, wraca w czwartek, więc sama jestem, dziś idę w odwiedziny do koleżanki.
Marzenka to z Ciebie sportowiec rośnie :) ja niestety nie mam czasu nawet usiąść, ciągle coś ...
Mycha jak tam głowa ?
Ciacho ale super kolczyki !!

hej
zyje choc ledwo
w niedziele dopadl mnie kaszel i tem 39. wczoraj bylam u lekarza dostalam antybiotyk.. wszystko mnie boli łaaaaaaaaa

Madziarena dziś głowa lepiej, też boli ale nie aż tak jak wczoraj więc na razie tabletki nie biorę bo jest do zniesienia ...

Ciacho kusisz kusisz ;-) leć do fryzjera i zrób porządek na głowie bo jak już się nie układają to oznaka że czas doprowadzić do ładu :-p :tak:

PR ZDRÓWKA DLA CIEBIE!!! :tak:

Aniołek a co Ty na dietę przeszłaś?

U Nas nocka dziś lepsza, nawet trochę się wyspałam, ale nie zachwalam ...
Ogólnie po staremu, teraz cały czas w głowie Mi siedzi sprawa z kursem i opieki do dzieci. Kilka dni spokój będzie bo M będzie miał wolne prawdopodobnie ale później coś musimy wykombinować, no ale coś wymyślimy, innego wyjścia nie mamy ....

Mycha no niestety jakaś dietka bardzo by się przydała, na razie chciałabym chociaż ze słodyczy zrezygnować, ale mama mi nie pomaga, kupuje jakieś dobroci i ciężko się oprzeć. A d....a rośnie:wściekła/y::-D Trzymam kciuki, by udało się załatwić opiekę dla dzieciaków.

PR to jakaś grypka Cię złapała, że tak Cię wszystko boli... zdrówka :*
megi żeby być konsultantką pewnie trzeba mieć wielu znajomych, zawsze ktoś coś zamówi, a ja niestety nie mam :/

aniołek, ja wielu znajomych też nie mam ale jakoś w 1 kampani udało się zebrać troszkę zamówienia, rozdajesz katalogi koleżankom sąsiadkom czy po rodzinie...Zresztą nie masz obowiązku zamawiania co katalog czy co miesiąc...teraz na święta jest dużo promocji, okazji.

czesc
ja zyje ciacho;-)
wczoraj zeszlam z 21 i na 6 dzis juz musialam...kierowniczek nie bylo i musialam sama dac rade z przyjeciem towaru itd bozesz ty moj pierwszy raz :-Ddalam rade :-D:-Ddo tego zamowienia gdzie wczesniej nie robilam....stresowalam sie ale ja to w zart obracam smieje sie jak glupia wtedy :tak:
odebralam dawidka i robilismy wdomku prace do przedszkola bo dawid i jakas dziewczynka maja zrobic do konkursu:tak:sredniawo wyszlo jak na moje oko ale to przeciez on mial robic nie ja wiec wiadomo nie bedzie idealne:-D
na jutro juz sie umowilam na poranny jogging z kolezanka:tak:
aaaa i udalo sie mi sprzedac ciuszki dawida ;-)
mycha doczytalam ze jednak udalo cie sie ztym kursem;-)i bardzo mnie to cieszy widzisz twoj prace jako tako ma wiec naprawde jest lepiej..
dostalam dzis od kolezanki w prezencie kolczyki:szok::szok:znamy sie od miesiaca jakos czesto smsy dzieciaki nasze razem chodza i tak jakos nadajemy na podobnych falach normalnie mnie zszokowala;-)milo ze mysli o takich rzeczach;-)

reklama
Do góry