reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Wam.

Masakra jak Mi dzisiaj głowa pęka, wzięłam już tabletkę ale póki co nie mija :no: normalnie aż Mi na oczy i ucho poszło ...... I to tylko prawa strona głowy boli .. No nic mam nadzieję, że minie za niedługi czas bo odkąd oczy otworzyłam to od samego rana ten ból Mi towarzyszy ....

reklama
hejka

Ciasteczko- zdrowe odpukać, ja tylko mam coś z gardłem. Fajne kolczyki ci wyszły, kolor ładny, oliwka

Mycha- chyba taka pogoda, bo mnie wszystko dzisiaj bolało.

Marzenka- i co odżyły ci bo ja mam mega suche, nie wiem od czego, zawsze miałam zdrowe ,a teraz jakieś pierzę, robiłam saunę, mam olejek arganowy, ale nic nie pomaga.

Hejo.
A ja zalatana jestem, że hohoh, cały czas coś. Mężulo dzisiaj wyjechał, wraca w czwartek, więc sama jestem, dziś idę w odwiedziny do koleżanki.
Marzenka to z Ciebie sportowiec rośnie :) ja niestety nie mam czasu nawet usiąść, ciągle coś ...
Mycha jak tam głowa ?
Ciacho ale super kolczyki !!

dzien dobry
komu komu kawalek? jeszcze cieple:-D
dzieki laski, fajnie ze wam sie podobaja, blond mi to samo powiedziala:-)

Załączniki

• DSC00644.jpg
    DSC00644.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 23
megi a kusze kusze tylko to pozostalo:-D:-D
moze w koncu dzisiaj uda mi sie wyrwac do fryca i podciac te wlosy chyba na jakis czas zostane w takich krotkich:-)

Ciasteczko ja tu jestem na diecie antysłodyczowej a Ty mi od rana z takimi zdjęciami wyskakujesz o żesz Ty:-D
Kolczyki śliczne, szkoda że przy dziecku nie mogę nosić, bo bym została bez uszu.
Idź do fryca, pewnie skoro wszystkim się podobasz w krótkich a przede wszystkim sobie to zostaw jak jest :)

reklama
pr ale ty chyba w domu czy w pracy?
aniolek jeszcze troche i bedziesz nosic kolczyki:tak: a no po oczach daje bulkami:-p:-D:-D
do fryca musze koniecznie isc bo sie nie ukladaja tak no i musze farbnac sie

Do góry