reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aniolek wiesz co ta marynata za slona jak dla mnie czuc chemie bylo wiec wole miec wiecej mycia talerzy ale dobrze zjesc:-D
moj juz pojechal ehh i znow sami nawet nie zdarzylam sie nacieszyc:nerd:jeszcze 2 tygodnie tego poligonu zostalo

reklama
hejka

Owca głupie dwie liczby i 6tka by była, a ty grałaś w Polskiego tottka ?
Marzenka- ja ogólnie nie jestem za tymi torebkami, dają tam ekstrakt drożdżowy, więc chemia. Wolę tak jak piszesz pobrudzić ale mieć dobre i zdrowe. A podziwiam, że tyle biegasz, ja zrobię z 50 metrów i padam, nie mam kondycji.
Aniołek- ja czasem wpadam do Tesco, ale tylko ja jest coś ciekawego, raz na pół roku.

Idę uśpić dzieciaka bo coś mu ciężko idzie spanie

oj to nie dla mnie takie wynalazki jak te papirusy, wole normlanie usmazyc:-)
marzenka niezla z ciebie biegaczka:-)
kroma a jak dzieciaki zdrowe?

czesc
ciacho nie niezla..moj mi zakupil ipoda taki malutki akurat do biegania bedzie..bo mu trabilam:tak:bo tez tel moj nie zdaje egzaminu caly czas mi sie wylancza....jak biegne..powinnien jutro byc ;-)
nastepna runda w srode;-)

Cześć
Mały mnie dziś obudził o 5.30 wyspany, ech...Zuzia coś nosem zaczęła pociągać, psiak, normalnie mam dość już tych chorób na okrągło ktoś, coś....Lipomal jej dałam ale ogólnie bryka i wesoła jest. Ładna pogoda dziś, pójdę z małym na spacerek przy okazji Zuzie zaprowadzić na 11.30. Muszę zadzwonić do Beti co do naszego spotkania dziś bo miałam ok 12 wpaść na kawkę...Po południu na pocztę śmignę bo dziś mi przesyłka przychodzi z avonu. Co na obiad wymyślić, kurde już nie wiem co:/ Mam rosół z wczoraj ale co do tego, chłopina mi się zupą nie naje:dry:

dzien dobry
dopiero mam chwile a zaraz wybywam na "sluzbe":-D
marzenka wazne ze ci sie chce biegac a mi spodnie z tyla spadaja normalnie moge bez rozpinanai sciagnac dwie pary:eek: watpie zebym na wadze schudla chociaz dawno sie nie wazylam:-D

a ja wrocilam od fryzjera..robila mi nawilzanie wlosow kreatyna plus ukladanie;-)zadowolona jestem;-)
ciacho o tak a to jest najwazniejsze;-)

reklama
Witam
wlasnie kawe sobie zrobilam :tak:
i zaraz musze mloda przypilnowac z lekcjami bo cos sie zabrac nie moze za nie :-p

ciacho jaka mialas sluzbe ?? basenowa ?;-)

Kroma tutaj gralam w lotka ;-)

Do góry