reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej, wrocilam.
hesiulka dzis lepiej, dalam jej prezent, kubeczki, filizanki, czajniczek, cukierniczka i talerzyki. spijalysmy kawke na niby,,ona mieszala lyzeczka, ustawiala na stole, wlewala z czajniczka. no szok, nie sadzilam,ze tak bedzie umiala juz sie bawic.
pozhiej poukladalysmy puzzle troche i z tego wszystkiego zasnela ...
boze jak ja ja kocham. ale za to gutek mial gorszy dzien.
chyba go paluszek bolal, bo prawie nie spal. plakal. moja mama poszla do dyzurki a pielegniarki zawolaly lekarza. zbadal malego i nawet chcieli mu dac czopek p bolowy, ale mama mowi,ze nakarmi jeszcze i zobaczymy... no i sie uspokoil nieco. teraz spi, wykapany i pachnacy, ale az sie boje jak sie obudzi. zobaczymy. no ale mam nadzieje,ze bedzie ok.

reklama
owca- jasne ze M by mi obiadek przyniosl dobre dobre;] obiadek to ja codzien rano gotuje znaim wyjde do pracy a dzis zapomnialam sobie zabrac no ale byla bulka;]

Future- widzisz Hesiulek taki ucieszony ze miala mamusie dla siebie;]
A dzieciaki lubia bawic sie w gotowanie;] moj Jasiek i Amelka tez gotuja maja wielki czajnik garów i sie bawia a najlepiej im wychodzi gotowanie chrupek;]
3 mam kciukasy zebyscie mieli z Guciem spokojna noc:*

megi zdrowka dla mlodego
owca tak od pazdziernika zaczyna sie chodzenie do kosciola raz w miesiacu ale ze pazdzernik to rozancowe jest
a komunia prawie koniec maja
future to miala mala chwile radosci:-)

a ja mojemu dzis kupilam czolga i sie bawil caly dzzien zachwycony bo szczela:-D
future powiedz mi bo ty mialas ten odkurzacz zelmera i czy ta gabke biala co jest wtym pojemniku co worek mozna go wymieniac?dzis jakos dziwnie mi pachnialo ztego odkurzacza otworzylam i mi sie worek rozerwal bo mialam papierowy:szok: i ta gabka tez cala brudna co ztego przepralam ale i tak dalej smierdzi....
zlecial dzien bylismy w miescie musialam tez mlodemu kupic jakies rekawiczki i kapcie do domu....boze jak ta kasa znika:eek:
larvunia cos dawno sie nie odzywala:eek:

PR na to wygląda że się pogorszyło, jak pisałam rano..w nocy kaszel miał tak dokuczliwy że spaliśmy oboje z przerwami do tego zapchany nosek miał i to mu przeszkadzało. Może po bańkach mu troszkę się poprawi w sumie powinno zobaczymy:tak: troszkę pomarudził po południu a teraz już śpi. Zobaczymy co przyniesie noc a Zuzia mi na ząb stęka i płacze...jak nie urok to ....:/

Megi no to może do dentysty z nią idź co? Przecież już kiedyś pisałaś, że ząb ją bolał..:sorry:

Dzieci śpią a Ja idę zrobić coś czego nie miałam jak zrobić w dzień :no: później jeszcze zerknę :tak: buźki

hejka

Future- zdrówka dla Gucia i żeby szybko się goił ten paluszek.

Marzenka- ta gąbka to filtr, trzeba nowy wstawić, albo może spróbuj umyć i wysuszyć.

Ja dopiero dzieciaki uśpiłam. Padam

mycha nie wiem na razie nie mam kasy by prywatnie po gabinetach dentystycznych latać, mnóstwo kasy na leki wydaję w tym miesiącu:/
Nocka w połowie przespana a w połowie nie. O 3.30 mały miał gorączkę wzięłam go do siebie dałam panadol jakiś czas później zasnął choć przyszło mu to z wielkim trudem. Obudził się przed 7. Bez gorączki, gada po swojemu fajnie tak słuchać...teraz śpi

reklama
Megi, rozumiem że teraz ciężki m-c bo na leki kasa idzie, ale może w przyszłym m-cu będzie lepiej to spróbuj się z Nią przejść, niech chociaż zobaczy co się tam dzieje bo jak boli to jakaś przyczyna musi być a po co Zuzia ma się męczyć ... Takie jest Moje zdanie, ale wiesz zrobisz jak zechcesz, jak będziesz miała kasę to wtedy zadecydujesz:tak: U Nas też ciężka nocka pisałam o tym na tajnym, u nas odpukać nie choroba ale też jakiś marudny był, nie wiem ciężka jakaś noc była..... Oczy mam na zapałki .. a tu tyle roboty przed Nami .. ach ... :sorry2:

Do góry