reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hej,ja juz szamam obiadek dzis wczesniej bo na dzialke zaraz jedziemy :tak::tak:

Mycha jak tam robota wrze??...:-)

Megi to dobrze ze maly ma sie lepiej widac banki dzialaja :tak::tak: a nie mozesz z zuza isc do dentysty na kase??
jak ja boli to bym poszla obojetnie gdzie po co prywatnie kase placic jak na kase tez zrobia :tak:
a po co ma sie dziecko z bolem meczyc :baffled:

Future jak tam dzis synek sie miewa??

Uciekam milego dzionka :-)

owca otóż lepie chyba nie jest:no: w nocy gorączka, teraz nie dawno się obudził z wysoka gorączką, ja dzisiaj palpitacji serca dostaje nerwówka jak nie wiem...zamówiłam właśnie wizytę domową bardzo dobrego lekarza od dzieci dr Prejsa czy jakoś tak niech przyjdzie i go zobaczy, jestem już bezsilna:-( ma przyjść ok 16stej

Megi dr Prejs wcale nie jest taki dobry, obyś nie żałowała tej decyzji. Oj bardzo dużo słyszałam na jego temat i to negatywnych opinii. W Mojej rodzinie ciocia z córką do niego chodziła bo dobry i w ogóle i miała podobną sytuację jak Ja z Dr Fotujmą, no ale może akurat Wam pomoże - oby.

Owca a no czekam na Mężusia aż z tym wszystkim przyjedzie, wtedy to będę miała urwanie głowy i spać dzisiaj za szybko nie pójdę bo sama z tym wszystkim zostanę bo D znowu jedzie na nockę jakoś na 16 więc gotowanie słoików, porcjowanie itp., wszystko zostanie na Mojej głowie - aż się boję .... :baffled: :sorry2:

hejka

Megi- zdrówka dla małego, żeby nic poważnego nie było, dobrze, że lekarz do was przyjedzie, a co do Zuzi, wiem, że z kasa krucho, ale jak ma coś z tym zębem to jeszcze możesz jej pogorszyć czekając aż jej samo przejdzie, może jej zęby krzywo rosną, a jak ma dziurę to lepiej iść, spróbuj na kasę i nagadaj że dziecko płacze nie chce jeść, powinni przyjąć bez gadania, w nagłych przypadkach tak jest, że biorą bez kolejki. W końcu to dziecko, ja z sobą jakby mnie bolało bym nie szła, ale z dzieckiem zawsze i nawet jakbym kasy nie miała.

Mycha- może zęby mu się wyżynają, mój też nie sypia dobrze, bo mu idą zęby kły dolne.

owca no wlasnie maly ma gorszy dzien. od rana spal moze z pol godziny.mi znow wenflon byl niedrozny. bola go juz raczki od klucia, no i lekarka powiedziala, ze moze byc nuespokojny i placze z powodu tego peknietego paluszkfa. ze tam lekarstwo wchodzi i to boli.

yola i jak tam gazetka??????

Megi i jak po wizycie co Dr.powiedzial??
u mnie w rodzinie wujek z dzieciakami caly czas do dzis do niego jezdza prywatnie chwala go sobie :tak::tak:

Future to nie dobrze,biedny ten twoj malutki synus...:-(

Kroma jak tam dzieciaczki przywykly do nowego domku juz?? zadowolone ze swoich pokoji??

hello
ja sie dzis czuje jakby niedziela byla;-)rano ogarnelam domek z 3 prania zrobilam w tym posciele bo taka ladna pogoda byla...
jeszcze z akwarium walczylismy bo slimakow pelno bylo..meczymy sie znim choc roslin juz nie ma a one dalej wychodza:baffled:wszystko wyparzylismy i zobaczymy..pospalam troche po obiadku i poszlismy na spacer i na deser do restaruacji :tak:najadalam sie a ile kalorii:szok:ale co tam raz na jakis czas nie zaszkodzi..
poprasowalam i teraz w koncu mam luz i obejrze mam talent nawet niewiem kiedy ogladalam ostatnio co ciagle w pracy..
megi a wlasciwie czemu prywatnie chcesz isc z zuzia?dentysta jak denstysta ja bym poszla na kase chorych zreszta ja z dawidem chodze najpierw on na fotel potem ja i wsio..powinnas isc juz dawno i nie ucz ja tego ze dentysta to cos zlego bo to ze ty sie boisz to tez wcale nic dobrego i niepowinnas tego przenosic na dziecko...ja bynajmniej mam takie odczucie..
ja tez sie boje ale co mam zrobic jak trzeba isc to trzeba..jak tak bede lekcewazyc takie sprawy to bedzie gorzej a nie lepiej
kochana jak po wizycie?dobrze ze kase za poligon wyplacaja to wam sie troche zwroci;-)
mycha i jak tam roboty masz?sama bym sobie pojadla swojskiej kielbaski;-)uzywasz moich spodenek jeszcze?

Cześć
marzenka mój był na końcówce poligonu tylko bo tak jechali tylko na 5 dni więc nie wiem czy coś za to dostaną:/
co do Zuzi to będę musiała ją na kase chorych zapisać bo nie mam wyjścia.
owca lekarz wczoraj był, osłuchał go dokładnie, przepisał nowe leki no i powiedział że to przewlekłe zapalenie oskrzeli zwłaszcza po lewej stronie, kupe leków no i leki plus wizyta wczoraj to 140zł a od początku miesiącu w sumie na dwóch już na lekarstwa poszło 340zł:/
Dziś w nocy się pocił, mokry był cały ale to chyba dobrze, troszkę gorączki miał ale zbiłam a dziś na razie ok trzyma się jako tako, bawi, je więc niech tylko leki zaczną działać i żeby poprawa tylko była.

reklama
Do góry