reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry..u nas tez zimno popijam goraca kawusie :tak::tak:
wczoraj na zebraniu siedzilam do 20 juz mnie dupsko bolalo hee ale fajnie bylo :tak: ogolnie fajne te nasze przedszkole :-)
jest tylko 8 dzieci i 2 panie :tak: w poniedzialek idziemy po poludniu i razem z dzieciakami bedziemy robic lampiony :tak:
bo za troche bedzie ten czas kiedy tu sie to obchodzi..7 listopada bedziemy jechali na 16 do lasu i tam bedzie wlasnie taki festyn z tymi lampionkami :tak::tak:..

Mycha to fajnie ze bedziecie mieli swoje wyroby, my tez zamawiamy nieraz swinke ;-) i mamy juz gotowe wyroby porobione ale w tym roku juz nie kupuje.

Ciacho a co ciekawego masz do roboty??

Future wspolczuje ale dobrze ze postawili juz diagnoze i wiecie co sie dzieje :tak: zdrowka !

Marzenka ja dzis robie ryz i bialy sos z kurczakiem i warzywami do tego :tak:

Wogole mloda kurtke zimowa ubrala i co..ma troche za krotkie rekawy wrr..a ja myslalam ze bedzie dobra z tamtego roku tyle kasy na nia dalam ona jak nowa jest i co przy mala...:wściekła/y: bedzie trzeba kupic nowa bo przeciez zima dluga..hmm..

Milego dzionka :-)

reklama
owca wsumie to moze nie tak ciekawego ale przeciez nie bede okupowac forum przez caly dzien
minela mi namietna milosc do bb:-D:-D
dzieciaki rosna i dlatego nieraz lepiej kupic cos tanszego, chociaz bywaz ze roznica cenowa tez nie duza

oj ciacho ja ci dam hehe mowisz ze zauroczenie nami minelo haha :-D:-D
no powiem ci ze tu kurtki sa drogie choc i u was tez :tak: trzeba liczyc 30-40 euro :tak:..no ale dzieciaki rosna wiadomo :tak:

Kawka wypita :-)

future to sie Hesiek ucieszy:-)
owca u nas kurtki i ich normalna cena to tak od 80zl w gore nawet jakis badziew teraz to kosztuje 100zl nic specjalnego zadna firma, bo co to za firma reserved, c&a no zadna zwykla sieciowka made in china jak wszystko teraz:confused2:

no tak jak mowisz ciacho ja ta co mloda ma to wlasnie byla kupiona w C&A za 40 euro ale taka fajna jest bo pod spodem ma odpinana kamizelke taka z futerka :tak: i mozna ja nosiac osobno tez bez kurtki wlasnie :tak:
bede ja wystawiac jutro chyba na ebay moze sie sprzeda choc za polowe ceny :tak:

Uciekam zaraz jade na wycieczke po sklepach ;-)

Cześć!
Ja na godz.11.10 na wizyte idę co by skontrolowała mi dzieciaki, małego zabrałam na noc do siebie bo tak go kaszel męczył ja chyba zwariuje, tyle leków tyle kasy i nie pomaga. Kaszel od wczoraj się nasilił i smary doszły, nie wyrabiam nerwowo:no::-( Zuzia jakoś się trzyma nie jest źle ale kaszelek ma jeszcze.

reklama
future to super;-)w koncu dobre wiesci;-)
ja dzis dzwonilam do onkologa i juz na 25go mam:szok:szybko myslalam ze z dwa miechy bede musiala czekac
megi coz ja ma ci powiedziec...a wy zbieracie faktury za leki?ja zbieram i moj bedzie staral sie o zwrot z jw..moze dadza:tak:
ja dalej nie mam pomyslu na obiad chyba zrobie racuchy i tyle;-)

Do góry