reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hejka

Megi- nie martw się ja wydałam z 500 stów na leki, bo my wszyscy po kolei i ja znowu mam teraz chore gardło. Więc zawsze coś. A leki drogie są. Człowiek zarabia po to żeby w aptece zostawić. Zdrówka dla małego, a Jak Zuzia?

Marzenka- zima idzie i ja mam mega apetyt i mega lenia. Ja codziennie bułki słodkie wcinam, zimą można.

Owca- mają jak w raju na podwórku ich puszczam i biegają. a ja mogę coś sama porobić.

Future- oby szybko pomogło i kciuki za wyjście piątkowe.

reklama
kroma Zuzia już prawie zdrowa został jeszcze kaszel mały, czasem jeszcze zakaszlnie ale ma syrop cały czas więc może jej minie.
Mały odpukać w dzień dziś gorączki nie miał i oby już nie było....

kroma amnie tez sie chce jesc ciagle:eek:wkurza mnie to ciagle bym jadla jeszcze jak w sklepie pod nosem mam:eek:
po pracy jestem jeszcze bylismy wtesco kupic mojemu rzeczy na wyjazd i jeszcze bluzke malemu kupilam zygzaka;-)
zmykam
bo jutro na rano

Witam..
u mnie mlody spi a corka jeszcze siedzi..
Jutro czeka mnie wyprawa do lekarza ale to dopiero popoludniu pojade jak wroce
mlodej wyszla dzis z rana jakas dziwna wysypka ma na brzuchu,plecach i na szyji nie wiem co to moze byc :baffled:
jest bardzo drobne,czerwone i duzo tego nie wiem jak patrze w necie to podobne do rozyczki albo szkarlatyny :baffled:
innych objawow brak...jutro musi zostac w domu..
mam nadzieje ze to nie zarazliwe :nerd:

Megi oby nocka byla spokojna u ciebie :tak:
Future to dobre wiesci :-)
Mycha jak tam porobilas sobie?
Kroma i to jest wlasnie w domku fajne ze dzieciaki puscisz i nie musisz biegac co chwile za nimi :tak:
Marzenka moze cos na rzeczy jest ze tak ciagle bys jadla ?;-)

Dobranoc kochane :-)

Hej-
Owca- a moze jakies uczulenie na proszek albo cos zjadla? A moze przeziebiona?? Jasiek mial tez osoatnio na brzuchu plecach i lekarka powiedziala ze to jakies wirusowe od przeziebienia...

hej hej
Owca moze to faktycznie od proszku - mojej malej tez tak wyszlo jak pralka dobrze nie odwirowała
Oglądałam wczoraj na Canal + ten nowy serial Misja Afganistan i ... wspomnienia wróciły, rozstanie, strach lęk ... masakra łzy same napływały do oczu. Męzu oczywiście znajdował non stop jakieś błędy w filmie hehe i opowiadał co gdzie jak - fajnie tak oglądać jak sie gdzies było i to samo robiło ... film - fajny ...

Witam poniedziałkowo:)
Pawełek dzisiaj dał się wyspać, noc spokojna jak na niego, wstałam 2 razy raz żeby dać kaszkę ok 23.30 i potem ok 5 dyda tylko mu dałam i spał do ok 7 więc nie tak źle a wręcz dobrze. Odzyskał wigoru troszkę może już leki działają cieszę się. Żeby jeszcze ten kaszel na dobre znikł, jeszcze smara się ale taką "zielenizną" nosek się oczyszcza. A ja Zuzi nie posyłam jednak bo nie ma kto jej zabrać, sąsiadki dzieciaki się pochorowały:/ Kiedy to będzie lepiej?! Jeszcze 1,5 tyg i mój wróci będzie dużo lżej.

reklama
Do góry