reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Future zdrówka dla Maluszka i wytrwałości dla Ciebie , bardzo Ci współczuję, że nie masz dwóch dzieciaczków przy sobie jednocześnie. Ale jeszcze troszkę..

Yolu gratulacje dla Gabrysia za nową umiejętność , pamiętam jak mój się tego nauczył.. wydaje mi się, jakby to było wczoraj.. a on ma już ponad 13 miesięcy:szok:

U mnie nuda.. młody śpi to chwilę na necie posiedzę i trzeba będzie brać się za sprzątanie. Pogoda nie nastraja za dobrze. Tęskno mi strasznie ehhh nie będę smęcić ..lecę

reklama
chyba sie zdrzemne chwike. poki maly spi spokojnie. bo do tej pory w stresie prawie nie spalam. a dzis jakos lepsze wiadomosci.
gadalam z hesia. dzis chyba nie pojade.bo pozno menzu bedzie. predzej jutro sie urwe. no ale zobacze jeszcze.

Future zdrówka dla Maluszka, oby się wyjaśniło skąd to i żeby jak najszybciej Mu przeszło! Masz rację, takie maleństwo a już 2 antybiotyki musiał dostać. Teraz to strach gdziekolwiek iść do szpitala bo tak jak któraś z was wcześniej napisała że można bardziej chorym wyjść niż się poszło :wściekła/y:

Ja jak leżałam w szpitalu sama jeszcze Jasia na świecie nie było i Wojtuś był z teściową to płakałam za nim bo tęskniłam a jak urodziłam Jasia to też Mi tęskno za nim było więc wiem co przechodzisz.

A pobyt w szpitalu to nic miłego sama z trochę starszym dzieckiem leżałam (mam na myśli jak Wojtek miał ospę).

No a u Nas po staremu, jakoś leci. Nie mam jakoś weny na pisanie.... :no:

Hej..a u nas dzis slonecznie i cieplutko jak wracalam to bylo 18 st :tak: pieknie ale jutro ma byc juz deszczowo :-(
ja jeszcze dzis mam wychodne na 18 ide na zebranie do przedszkola a tak mi sie tam nie chce isc...

ciacho drzewka obciete,dzialeczka przygotowana do zimy :tak:
o tak sobie wyglada u nas...

Pozdrawiam

Załączniki

• 120.jpg
    120.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 34
  • 119.jpg
    119.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 28
  • 118.jpg
    118.jpg
    46 KB · Wyświetleń: 28
marisam i co z tego,ze widac roznice, skoro nie wiadomo do konca co mu jest. moze miec juz bakterie w sobie przez to wszystko, 2 tygodniowe dziecko i 2 antybiotyki

chciałam Cię tylko pocieszyć..
mój też miał 2 antybiotyki od 2 doby życia. i też nie było pewności co jest przyczyną; stawiali na zapalenie płuc no i okazało się, że to jednak to.

yola- ojj Grabyś to wyczynowiec, Tymianek ma aparat gębowy bardzo rozwinięty, ale ruchowo leniwy jest strasznie, na boczek to się może przerzuci jak mu się chce oczywiście i dalej ani rusz:-D

reklama
Owca działeczka jest po prostu suuuuper, normalnie chciałabym taką mieć, strasznie Mi się ona podoba napatrzeć się nie mogę i jeszcze tak ładnie słoneczko świeci, extra!

U Nas jakoś dzionek minął. Jutro Mąż jedzie do pracy (tej dorywczej) i sama z dziećmi, ale jakoś sobie go zorganizuje, w sobotę dużo pracy Nas czeka aż na samą myśl już Mi się nie chce ale trzeba.

Ciekawe czy chowacie na tajnym czym w ogóle Was nie ma.
Buźki

Do góry