reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

czesc wam
future to nieciekawie u ciebie..mam nadzieje ze szybko wrocicie do domku;-)
mycha a co sie bedzie dzialo w sobote ze duzo pracy was czeka?
owca fajna macie ta dzialeczke;-)
ja dzis kase dostalam z pfronu 400zl;-)za ta moja niepelnosprawnosc;-)
a tak co zasnelam jak dziecko jak moj wrocil z pracy...nic ciekawego sie nie dzieje oprocz tego ze dawid zaczyna sie buntowac w przedszkolu.jutro i sobote mam wolna;-)jak dobrze;-)
madziarena zostawilam sobie te spodnie bo nie sa az takie za duze..jest ok zalozylam pasek i wsio jest a jakie wygodne;-)a ty zamowilas?ja sobie na wiosne drugie zamowie tyle ze rozmiar mniejszy;-) napewno
a i czy kupilas te buty w koncu?

reklama
Marzenka trzymaliśmy 2 świnki z rodzicami, My 1 i rodzice 1 i tą Naszą już trzeba zabić i właśnie w sobotę mamy bicie więc trochę pracy Nas czeka, trochę wyrobów będziemy mieć i troszkę mięsa, przynajmniej lodówka pełniejsza się zrobi bo już prawie tylko światełko widać :-(

yola jakby dziadek mial wczorajsza to podbierz mu prosze.albo chociaz te strone gdzie jest napisane kto sie urodzil. bo w dzisiejszej nie ma, i bardzo prawdopodobne,ze we wczorajszej bylo. my kuoujemy regularnie,ale tylko sobotnia.

ciacho znalazlam e wydanie,ale sa same artykuly.

o helence mamy i dla gutka tez bym chciala miec pamiatke.
jeszcze jest mozliwe,ze jutro moze byc... no zobaczymy...

aha.najwazniejsze:
byla wizyta i okazalo sie ze gronkowiec. i widzialam w oczach lekarzy co chca mimpowiedziec. pytali ciekawe skad sie wzielo. ale czulam,ze chca powiedziec ze ze szpitala.
z tutejszej opieki jestem bardzo zadowolona. pielegniarki sa super, jak przyjaciolki. jak chce wyjsc na chwile to zajma sie dxieckiem. albojak chce isc sie przejsc to moge zostawic im dziecko. a i lekarze sa fajni. nie nadeci jak w gorzowie. i nie codziennie inni.tylko codziennie do 15 sa 3lekarki razem, a po 15 maja dyzury na zmiane. inny system po prostu.
jesli by sie mialo mi zdarzyc jechac z dziecmi do szpitala to bede tu jechac. alemoby nie.

Ostatnia edycja:
No to się narobiło Future, ale najważniejsze że już wiecie co maluszkowi dolega i lekarze dużo mówić nie musieli, człowiek głupi nie jest i trudno się nie domyślić skąd to się wzięło :wściekła/y: i idź do szpitala .... :baffled::no: no marzenka wiadomo że swojskie lepsze, wiesz co jesz :tak:

Witam

Future- zdrowka dla Gucia, trzymajcie się dzielnie. I napewno ma to ze szpiala, mają tam syf. Mojemu pępuszek zakazili, w 3 dobie jak już mieliśmy wychodzić wykryto. Zrobili diagram, ale oczywiście on później zaginął jak z mężem zaczeliśmy dym robić, a potem wogóle mi wmawiano, że diagramu nie wykonano:dry:Co się wtedy naplakałam to moje,a już najgorzej wspominam kłucia malego wszędzię po rączkach, nożkach, głowce.I slowa lekarki, jak chcialam się dowiedzieć skad to ma " czasami dzieci rodza się z 10pkt , a za dwa-trzy dni umierają". Oni myślą, że wszyscy ludzie to debile i mogą wszystko każdemu wmówić, mnie np próbowano wmówić, że mały ma bakterie w pępuszku, bo ja w 34 tc byłam przeziębiona, jak lekarce powiedziałam, żeby mi takich bzdur nie opowiadala, to zmieniła front, a potem to już tylko ordynatorka do mnie przychodziła.

owca- super dzialeczka

mycha- fajnie, że będziecie miec swojskie wędliny i mięsko:-)

U nas dzień jak codzień. MŁody się zaklimatyzowal w p-lu, już nie bije dzieci myśle, że to byla jego reakcja na zmiane, on nie plakal jak inne dzieciaki, ale przeżywal to .

Ostatnia edycja:
czesc
ja dzis dawida zostawiam w domu..w nocy mi kaszlal i smara sie wiec nich posiedzi w domu.moze przez weekend dojdzie do siebie
moze to i lepiej posiedzi troche ze mna;-)pojdziemy do miasta musze za neta zaplacic i jakis pasek kupic do spodni bo wszystkie za dlugie:szok:no i babcie odwiedzic bo ja nie bylam od 2 tygodni:eek:chyba czas najwyzszy
future bo se mysla ze moga z ludzi robic idiotow
zdrowka dla malego
aneteczka no widzisz a u mnie dopiero chyba sie zaczyna.....mlody sie tak zaklimatyzowal ze juz zaczyna tam rzadzic..raz jak weszlam to przylapalam go na tym jak sie zle zachowywal....ale jak mnie zobaczyl to zmiekl...
poki co walczymy z tym zeby na mnie reki nie podnosil:eek:
co macie na obiad dzis bo ja kompletnie nie mam pomyslu:sorry:zrobilam wczoraj zapiekanke z makaronem i myslalam ze zostanie na dzis ;-)a tu dupa blada
ciacho zyjesz?

dzien dobry
1,5stop:eek::-D
marzenka zyje, tylko nie chce mi sie na necie siedziec tyle innych rzeczy i mozliwosci:-D
future no to nieciekawie, wspolczuje bo straszne to dziadostwo dobrze ze to nie zlocisty

hejo
Mycha my też jak mamy okazję to zamawiamy świnkę - ale już bitą :)
Marzenka moja za to kochana się zrobiła w przedszkolu - nauczycielki mówią, że wygadana na maxa i dużo puzzli układa, ,śpiewa, tańczy - oby tak jej zostało już. Co do spodni - nie kupiłam bo myślałam, że jednak ciążowe mi się przydadzą hehe ale nie przydały ... a buty kupiłam na Allegro - płaskie sztyblety do pracy idealne.
Ciacho no zimno na dworze brrr
Future, Aneteczka - szpital się nigdy nie wyda, że to ich wina, będą szukać winnego i tyle.

reklama
madziarena o to super ze mlodej sie tak poprzestawialo i juz teraz jest happy w przedszkolu:-)
o sztyblety moje marzenie ale skorzane kosztuja od ciula kasy:confused2:

Do góry