reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam ja dzis mam wolne
i ide na dzialke troche porobic jeszcze,drzewka trzeba poprzycinac :tak::tak:a jutro ma u nas znow padac to trzeba wykorzystac jeszcze pogode :tak:
wczoraj wytargalam zimowe kurtki z piwnicy moja i mlodej i wlasnie sie piora :tak:

Future tak mi przykro smutno to czytac samej mi lezki staja jak czytalam o helence ze piszesz ze smutna taka bez ciebie...:tak:a to wszystko przez tego paluszka ??..ta cala bakteria?
trzymam kciuki zebyscie w miare szybko wrocili do domu z synusiem :-):-)

dzien dobry
ale mgla no gdzie to slonce?:dry: owca ja popralam zimowe ubrania latem wtedy chwila moment i suche, zreszta
zawsze tak robie:-D
future obyscie szybko wyszli do domu a od czego mlodemu zrobilo sie to na placu?

dziewczyny ja nie chce siac plotek, ale prawie wszyscy mowia,ze zakazilo go w szpitalu w gorzowie. lekarze sa ostrozni w wydawaniu opinii ale pielegniarki same maja dzieci i tez sadza ze to zecszpitala. jeden znajomej dziecko wyszlo z zapaleniem drog moczowych, a jedno z zapaleniem pluc. akurat z gorzowa. a znajoma lekarka z zielonej gory mowi, ze syf maja w szpitalu i tyle. wystarczylo, ze ktos nie zalozyl rekawiczek.
sluchajcie, nawet ja musze zakladac rekawiczki jak mu paluszki smaruje.

no nie wiem, hie bede mowic skad.ale na pewno nie z domu, wszystko nowe, wyprane i wyprasowane. a poza tym on tylko w kolysce lub w wanience. zwierzeta odrobaczone, szczeoione, odpchlone, codziennie odkurzane, myte. a poza tym jakby bylo z domu, to hesia juz by pewnie zalapala.

zaraz bedzie wizyta...moze sie cos dowiem.

FUTURE tak musi być tylko lepiej, kurcze żeby wszystko się w końcu wyjaśniło. Aż strach bywać w szpitalach normalnie. A niby tam powinno być najbezpieczniej, wrrr:/
Moje dzieciaki już jakby ok, kaszlą tylko i nic poza tym, jutro na kontrol zobacze co mi powie...
Doła mieliśmy z m wieczorem wczoraj ja za nim a on za nami tęskni ech, jeszcze 2 tygodnie.

future a to ze w szpitalu syf kila i mogila to chyba kazdy wie i widac, mozna wyjsc bardziej chory niz sie jest i tyle w temacie
szkoda mlodego bo tak male dziecko a juz cos :-(
yola jak gabrysiatko?
megi zleci jakos, ale latem szybciej plynie czas

ciacho - Gabrysiątko super. Właśnie sobie kula się po macie. Naumiał się dziś kulać z brzuszka na plecy więc co chwilę muszę go wracać na matę, bo się na dywan kula. Brzuch-plecy-brzuch-plecy :-D Ale tylko w jedną stronę :-D

reklama
a my po wizycie. sciagneli opatrunek z jednej raczki. a i druga juz lepiej. wymazu dalej nie ma,ale mozliwe,ze chca podhodowac bakterie. wazne,ze lepiej. czekamy tylkomaz peknie ten naciek ropny i zacznie sie goic. wczoraj mowili,ze to dlugotrwale, wiec nie nIe nastawiam sie na wyjscie

Do góry