reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

yola ja już kawę spiłam i fusy zostały ale dzięki;-)
mycha no oby D udało się coś sprzedać;)
ja spadam zapuścić music i sprzątam co się da byle jakoś czas minął. Będę później:tak:

reklama
AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Małż właśnie dostał przedłużenie umowy na 2 lata :-D :-D :-D

Jak widać nie jest aż tak tragicznie, jak nawet portugalczyk nie mówiący po polsku i bez szkoły ma pracę i to nawet nie za minimum :-D :-D

Witam
my dzis zaspalismy hehe nie nastawilam budzika i obudzilam sie o 7:35 a o 7:45 Szymon zaczyna juz zajecia w szkole
i mloda miala dzis tez zebranie w szkole przed 8 :szok: szybko jakos ich wyszykowalam i pojechali spoznili sie kilka minut haha...
Dzis wrocilam ciut pozniej bo polatalam po sklepach kupilam mlodemu kurtke a mlodej szalik i czapka :tak:
takze dzieciaki mam juz na zime prawie ubrane jeszcze tylko zostalo kupic dla mlodej kozaki ale narazie ma adidasy z futerkiem ocieplane to jej wystarcza :tak:
i ciuszek dla dzidziusia na chrzciny :tak:taki slodki komplecik 3 w 1 spodnie koszula i kamizelka hehe :tak:
Pozniej obiado i dzien ucieka...
Ja to bym zjadla bulke z pieczarkami wasza gorzowska hehe pyszne sa w tym jednym miejscu a tak dawno nie jadlam...

Yola wielkie gratki dla mezusia :-) tylko sie cieszyc :-)
Mycha jak tam grzybki byly ? a jak z praca dalej nie macie nic na oku?..

Uciekam jeszcze do sklepu wyskocze bo chce zrobic bagietke z tunczykiem na kolacje :tak:
Milego popoludnia :-)

owca ty zalatana babo:-D ale ja sama ostatnio mam mniej wolnego ciagle gdzies biegam
przyszly buty mlodej, sa super jej sie podobaja i mi tez a najbardziej ciesze sie ze zaplacilam 1/5 ceny:-D

no hej.
my lezymy nadal,ale chociaz dalej nic nie wiemy,to jest nieco lepiej.:happy2:
kontrola badan krwi pokazala ze nie ma zakazenia organizmu, przedwczoraj poprosilam o konsultacje vhirurgiczna i byl pan doktor i powiedzial,ze nie ma zakazenia kosci ani stawu.
opuchlizna zeszla,ale w polowie najbardziej zakazonego paluszka pojawil sie jakby taki ropien. niestety nie chca gi przekluc,dlatego czekamy az peknie. dzis sie dowiedzialam,ze takie sprawy trwaja okolo 2 lub 3tygodnie.

generalnie samopczucie maly ma dobre,gorzej ze mna. on je i spi, jest kochany i cudownie grzeczny. no i bardzo cierpliwy.zwlaszcza jak w jego mini raczce peka wenflon i zawartosc kroplowki wylewa sie pod skore. drze sie w nieboglosy,ale po chwili,w ramionach mamy zasypia...

wczoraj ucieklam znow do helenki.plakac mi sie chce jak mi sie przypomina o niej....jest smutna. mowi mama dada, dzidzia chrrrr...jest taka madra.

sory laski nic nie widze, lzy mi zaslaniaja.

Ostatnia edycja:
reklama
Future- zdrówka dla Maluszka, oby wszystko się pogoiło szybciutko i obyło się bez faszerowania antybiotykami;
i żebyście w ekspresowym tempie wrócili do domku; domyślam się, co przeżywasz...
ale głowa do góry! widać poprawę, więc tylko się cieszyć:tak:

Do góry