reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam się i Ja.

My niedawno z miasta wróciliśmy w końcu złożyłam wniosek o rodzinne, non stop coś babce w Opiece nie pasowało, odsyłała i tylko kolejne dokumenty kazała donieść no porażka totalna i tyle zachodu na to aby przyznali liche 68zł na jedno dziecko, wiadomo dobre i to zawsze to jakiś grosz więcej ale ta biurokracja w Naszej PL to już lekka przesada no ale co zrobić.

Też z rana była u Nas Pani z OPS bo pisałam wniosek o pomoc i była wywiad przeprowadzić, są szanse na w miarę dobrą pomoc od nich, zobaczymy za tydzień jak pojadę po decyzję. Jakoś przędziemy do przodu, jakoś dajemy radę, na maxa ciężko Nam jest no ale musimy dać radę. Często dopadają Mnie chwile załamania, ale popłaczę sobie czy coś innego i trochę mija, potem biorę się w garść i szukam pomocy gdzie się tylko da póki D nic nie ma i Ja też (w sensie pracy) ...

Megi zdrówka dla Was na teraz i na zapas!:tak: Raz jest lepiej raz gorzej, ale jakoś trzeba brnąć do przodu ;-)

Kroma dzięki!!! I super, że operacja się udała :-)

reklama
Dzień dobry. Kawkę pije, mały śpi a Zuzia juz dziś wstała, bawi się leki chyba działają. Może kilka dni i wyzdrowieje:) A tak poza tym no co tęskno mi do mojego strasznie ale wiem musimy dać radę. Inne mają gorzej..(mam na myśli aniołka naszego)

dzien dobry
nietomna jestem:baffled: a spalam cala noc, mycha oby cos twoj M zarobil:tak:
wiecie co rano bylo tylko 3 stop:errr: normalnie mloda poszla w cienkiej czapce do szkoly

Dzieńdobereeeeeeeek :)

Wreszcie wstaliśmy o jakiejś normalnej godzinie ;-) Bo ostatnio to nam tak średnio wychodziło, albo kosmicznie wcześnie i nie miałam cały dzień siły na nic, albo o 12 i potem z niczym się nie wyrabiałam :baffled: A dziś w sam raz ;-)

Gdzie polecacie w Gorzowie na jakiś obiad skoczyć, tak, żeby nie kebab, ale też, żeby całej wypłaty nie zostawić? :-p

Komu kawy, bo właśnie się robi? :blink:

reklama
Do góry