reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja dzis obiadu nie robie bo mam pomidorowke z wczoraj
kochane no niby szaleje bo odkladalam na to...wiedzialam o tym zamiarze od par dobrych miesiecy.a ze zima nadchodzi to chyba z kazda z was czekaja wydatki..mi jeszcze jak na zlosc maly wyrosl z kurtki ktora kupilam w lumpie za grosze to teraz nie ma tak dobrze..
bluzek bym nie kupowala ale nie mam nic co by pasowalo do tych butow tylko przy ubieraniu sie wkur......:eek:ale w przyszlym miesiacu nic nie bede kupowac ;-)
megi to ja cie pociesze :-Dmoj jedzie od 15go na 5 tygodni fajnie co:-(nawet niewiadomo czy do domu zjedzie na weekend.ja mam gleboka nadzieje ze jednak mu sie uda bo inaczej ciezko mi bedzie przy weekendach z dawidem.

reklama
WItam
Jak chlapa na zewnątrz, w mieszkaniu też zimno i wreszcie kaloryfery otworzylam

Marzenka - widzę, że zakupy na całego. Ja też po malu kompletuje dla małego na zime. Kurtkę kupiłam mu w h&m tez taką narciarkę, jedną ma jeszcze z zeszłego roku, to na poczatek zimy będzie. Kurtke też na wyrost teraz kupiłam, to mam nadzieje, że za rok jeszcze styknie. Spodnie od kombinezonu w tamtym roku na przecenach z h&m jeszcze kupilam, więc ma. Buty na cieplejsze dni też kupilam, teraz tylko drugie jakieś grupsze...........a i jeszcze czapkę, szalik i rękawice, bo z tamtego roku za male.
I sobie kamizelkę taką na teraz puchową wzielam, bo mam tylko kurtkę przejściówkę ale taką do pracy na elegancko, a kamizelkę wziełam na spacery z dzieckiem, na sportowo.

Moj M na delegacji na tydzień pojechal, ale na szczęście już dziś wieczorem będzie w domu. Maly za nim tęskni, ciągle pyta gdzie tata i kiedy wróci:confused: Wogole to z kompem mi się coś stalo, nic nie mogę uruchomić i pracuje teraz na trybie awaryjnym, mam nadzieję, ze jak M wroci to naprawi.

Pr- ja też chyba kupię jako drugie te z lidla, fajne są, właśnie na nie patrzyłam.I tak do przedszkola szkoda mi lepszych kupowac, bo wszystko w zastarszającym tempie tam niszczy. Te wiązane dla dziewczynki są super:-p

aneteczka spodnie na snieg ma dwie pary czapke tez juz 3 rok bedzie nosil:szok:ale i tak kupie mu na zmiane:tak:tak zeby pasowalo do kurtki.
buty kupie mu jeszcze w tanioszce maja po 40zl na zime wlasnie takie do przedszkola zeby mial
megi do wedzyna

No mojego czapka już uciska, a tez ją nosil dwa lata. Widzialam ładne i będzie mu pasowac do kurtki.Moj tez drugie spodnie ma od kombinezonu z tamtego roku , ale spodnie są na styk, więc chyba z nich do zimy wyroście, w kurtce jeszcze pochodzi trochę. Ach te wydatki na zimę........
Ja właśnie muszę mu kupić jakieś tanie butki, bo szkoda mi drogich, to tylko sezon, a on niszczy potwornie. W tamtym roku kupilam drogie i żalowalam, bo w butach tylko rok łazi, a wciąż jak nowe wyglądają.

Ja sobie jeszcze jakąś kurtkę na zime musze kupic, ale to już później.

Ostatnia edycja:
dzien dobry
dopiero mam chwile bo obiad robilam tzn.czesciowo zrobiony, no i sernik z brzoskwiniami sie piecze:-)
future zybkiego powrotu do domu:tak:
widze temat ubran na zime, dobrze ze moja ma spodnie narcarskie juz chyba 3 zime bedzie nosic ale to tylko jak jest po -20 to nosi
zeszla zime przelazila mloda w adidas skorzanych wsumie jak bylo b.zimno to kozaki miala ale tez 2 lata nosila
a teraz ni starsza ani mloda nie ma butow zimowych:eek:

ciacho na szczęście już starsze dzieciaki tak nie rosnął, a z takimi maluchami zawsze jest problem, bo przychodzi zima i wsio trzeba kupić.

Nie mogę już sie doczekac kiedy mały spac pójdzie tzn drzemkę sobie zrobi i będzie chwila ciszy.Łeb mnie boli, jakaś rozbita jestem, a on dowodzi, chwili nie usiądzie.

Hej.
My sami, D pojechał jednak na tę nockę, nic Mi się nie chce, nie mam chęci kompletnie na nic :no: brak już sił, aż płakać się chce czasami jak czytam tutaj jak się obkupujecie a Mnie nawet za przeproszeniem na majtki nie stać :-( już coraz mniej sił na cokolwiek, nie chcę Mi się nawet sprzątać. ... :-(

Hej
My z gustawkiem w szpitalu w sulecinie. Masakra. Zadarl mu sie pazurek i ropa i stan zapalny. Ja rycze, on spi. Chce do domu. Ma antyb io tyk ja chce do domu. Nienawidze szpitali. A pewnie do poniedzialku nam zejdzie. Fuck

Future współczuję też nienawidzę szpitali, ale tak jak napisałaś jesteś tam dla dziecka i jakoś to Kochana zniesiesz, najważniejsze jest teraz to aby malutkiemu przeszło i aby leki jak najszybciej pomogły bo to pewnie też Go boli ...

reklama
mycha to my dziś obie same z dziećmi. Ciesz się bo przynajmniej znów zarobi i może jedzonka przyniesie aniżeli miałby w domu siedzieć. Mnie też się dziś nic nie chce, leniwa sobota. Robię tylko to co muszę.

Do góry