reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

nie, no dobrze napisalam, ze najlepszy jak zimny, dopiero wtedy wydobywa sie smak sernika
my juz po obiedzie
a co masz dzisiaj owca na obiad?

reklama
Serniczek pierwsza klasa. Ja się zraziłam do pieczenia, ostatnio zrobiłam napoleonkę i krem mi sie zważyl:confused:
Teraz nic nie robie.

Jak maly wstanie muszę iść do sklepu, a nie chcę mi się, na taką pogodę najchetniej bym nigdzie nie wychodzila.
Kurcze nie mogę się doczekac kiedy M wróci.

owca- wrocil wrocil:) dzisiaj cos dzieciaki mialy chyba kiepska noc. U sasiadow na dole Mała wyła chyba z godzine albo i 2 potem kolo 3 sie Jasiek tez obudzil i wyl prawie z godzine nie wiem o co mu chodzilo;/
Amelka wlasnie wycina ciastka bo mialam maslo w lodowce i make i P kupil Kenigera z biedronki to zrobilam piwoszki o na reszte skadników nie mialam na cos innego a wiadomo ze dzieciaki jakies ciastko by zjadly a na ciastka do wyplaty tez nie ma..... ehhh i nas dopadl kryzys bo to co mielismy wyliczone do konca miesiaca musialo pojsc na wieniec ale coz damy jakos rade;]
Niuska pomogla- wziela ciuszki i Pawel sprzedał dysk od laptopa;] i w poniedzialek za reszte czeci do lapka gosc ma przelac wiec jakos dotrwamy ;] najgorsze ze sie pieluchy musialy skonczyc jescze....
probowalam mlodego nauczyc sikac do sloika bo do nocnika nie chce do kibelka nie to wpadlam na pomysl sloika;] proowal owszem ale tak sie spiol do sikania ze sie zes... w sodnie a matka nie zauwazyla i mu je zalozyla heheheh...

PR usmialam sie z tym sloikiem haha dobry pomysl tylko widac mniej skuteczny haha :-D:-D

Ciacho a juz pisalam z ranca co mam na obiad ;-) dzieciaki mialy spagetti a my z m zapiekanke z ryzem i mielonym :tak:

Teraz kawke druga popijam narazie nie pada to moze jakis spacer zrobimy choc mlodego ciezko z domu wydobyc :tak:

A u nas teraz leje i ciemno w domu jak by wieczór się zbliżał. Kawkę popijam, mały uciął drzemkę bo już od południa nie spał ale go wybudze za jakieś pół godzinki żeby wieczorem usnął.
owca Zuzia w p-lu ok czasem nie ma chęci się uczyć tylko wciąż bawić ale pani ją i inne dzieciaki ustawia do pionu:)

U Nas też pada z malutkimi przerwami, wiatr wieje nawet na dwór nie chce się wychodzić :no: katar się kurde utrzymuje, ponuro na dworze że jakby faktycznie już wieczór późny był.
Ale to i dobrze, dzieci dzisiaj szybko do spania dam i sobie troszkę odpocznę tyle w samotności smutno, ale czasami nawet tak i lepiej ...

heja

a ja znowu mam chrypę, wiecznie chora.

Dobrze, że dzieciaki zdrowieją.

U nas też lało, ale pojechałam do miasta i potem do lasu z dzieciakami, popadało na nas, gorzej już chora nie będę.

Pr- pomysłowa z ciebie babka.
Ciasteczko- ty to kusisz. Fajny ten sernik.

reklama
ciacho deszcz od nas do was poszedl :tak::tak: u nas cale 3 dni ciagle lalo
dzis juz mniej :tak:

Kroma jak tam sie mieszka ??

wrzucilam kilka zdjec do galerii wy nic nie wrzucacie to ja cos dalam haha :-p

Do góry