reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Megi super, że Pawcio już lepiej :) Na pewno Córci spodoba się prezent :tak:
Future fajnie, że młody daje Ci odpocząć troszkę i mam nadzieję, że Helenka nie rozchoruje się i szybko jej minie kaszelek .Po tych wszystkich specyfikach nie ma innego wyjścia. Musi minąć.
PR super, że synuś w końcu przyjeżdża tylko nie uduś go tam z tęsknoty jak go zobaczysz :-D
Owieczka dziękuję, że pytasz :)
U nas po staremu, wczoraj była u mnie koleżanka z Anglii, przyjechała na urlop to nas odwiedziła. Cieszę się, bo brakuje mi kontaktu z ludźmi :sorry2:Jutro na troszkę przyjeżdża do mnie inna koleżanka, także w tym tygodniu mam dobrze w tej kwestii.
A poza tym to smuty.. piątkowy wieczór a ja leżę z lapkiem i zamulam. Chciałoby się chłopa a nie ma :dry:ale co zrobić.. Ja w ogóle jestem jakaś niewyżyta :-D

reklama
Hejka i tu :-)

owca - no jak czarna kurtka to buty czarne. Albo brązowe buty, ale wtedy czapka, szalik, rękawiczki, torebka albo coś brązowego, żeby pasowało. Ja mam czerwone buty i czerwoną torebkę. A kurtki czarne ;-)

marisamm- mój mały daje się karmić w każdej możliwej i niemożliwej pozycji, byleby mieć cyca w paszczęce ;-)

Dobry wieczór.

U Nas jakoś dzionek zleciał, wkurzyli Mnie dziś w opiece w sumie jedna babka Mnie wkur.... a nie wkurzyła :wściekła/y: pójdziesz do nic, nie poinformują a potem pretensje mają nosz ku***!!!!!

hejka

Mycha- mnie też boli głowa. Zmiana ciśnienia. A w sprawie pracy to ja mam nadzieję, ze się odezwą do was lada moment, bo się coś chyba szykuje. Trzymam kciuki.
Future- widzę, że jak zwykle tryskasz energią przy dzieciach., co ja bym dala za te pokłady energii.
marzenka- fajne te kozaki chyba Olce je kupię, bo są super a ona nie lubi różowych.
Madziarena- fajne kozaki. A co do odwagi twojej małęj to super jest, że się tak szybko zaaklimatyzowała.

Kroma nie dziękuję aby nie zapeszyć, cały czas czekamy, mam nadzieję że tym razem się powiedzie :tak: czas pokaże, mam nadzieję że już nie za długo.

Megi fajnie, że Pawełkowi się nie pogarsza. Zdrówka dla Was.

Owca czarne fajne ;-)

Future odpoczywaj w miarę możliwości, będzie ok i zdrówka dla Hesi i oby Gucio nie załapał :tak:

Aniołek fajnie, że chociaż koleżanki Cię odwiedzają zawsze to jakoś czas zleci i nie ma się go tyle aby tylko siedzieć i myśleć, no a bez faceta smutno i ciężko i fakt wieczory są najgorsze a weekendy to już w ogóle porażka, ale jakoś trzeba to znieść, dasz radę Kochana :tak: tulkam!!! :))

Nawiasem mówiąc My nadal chorzy Ja, Mąż i Wojtek, odpukać Jaśko jakoś się trzyma, ale z Nami chyba też juz coraz lepiej tak Mi się wydaję, choć wieczorem np jest ok a rano się budzę i kaszel męczy i w ciągu dnia też, no nie wiem w sumie sama czy mija czy nie ... ;p

Miłego wieczorq.:-)

Dzieki laseczki to za wasza namowa wybiore chyba czarne hehe ;-);-) bo jakie potem dodatki do brazu czapki nie nosze wogole, a torebka tez pewnie czarna haha ;-) jakos wogole lubie czarny kolor :tak::tak:

Winko sobie popijam i zaraz ide spac, dzieciaki jeszcze tez nie spia :no: ale zaraz ich wygonie do wyrka :tak:

Aniolek to fajnie ze masz towarzystwo kolezanek zawsze czas zleci milo :-):-)

Mycha zdrowka dla was wy chorowitki jedne ;-)

Yola jak tam synus sie miewa ? jak mezus w pracy ?

a ty ciacho gdzie jestes dalej kolczyki robisz ??:-D;-) widzialam na fb ladne sa robisz dla siebie czy sprzedajesz tez ??

Dobranoc kochane :happy2:

Hej
My z gustawkiem w szpitalu w sulecinie. Masakra. Zadarl mu sie pazurek i ropa i stan zapalny. Ja rycze, on spi. Chce do domu. Ma antyb io tyk ja chce do domu. Nienawidze szpitali. A pewnie do poniedzialku nam zejdzie. Fuck

Future - zdrówka dla Gucia cmokas w paluszka! Biedny.... :(

Owca - u nas dobrze, malutki zdrowy, radosny :) Zęby mu powoli idą, ale na szczęście Dentinox na niego działa i smarujemy i tylko zagryza wszystko co mu w paszczę trafi. A małż zadowolony, nadgodzin we wrześniu natrzaskał to teraz pewnie nawet trochę kaski wpadnie. Jakieś krzesełko małemu do karmienia kupimy chyba.

hello
maly nie dal pospac,jak na zlosc wstal o 6 a ja ostatnio wogule sie nie wysypiam.........
owca buciki bardzo fajne jestem bardzo zadowolona a dawid nie sciaga ich z nog nawet teraz ma je na sobie..kroma warto:tak:nie maja korzuszku w srodku ale moj mowi ze one cos tam maja ze nie powinno byc mu zimno:tak:tak samo jak ja mam trekningi to nie jest mi zimno to one cos podobnego
2 bluzki tez sobie zamowilam MODNE KOSZULE PAGONY I KIESZENIE S/M/L (M205) (2667495376) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i taka jeszczeWŁOSKI AŻUROWY SWETEREK KIMONO (100) (2687712180) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i tez jestem zadowolona a u nas mialabym w tej cenie jedna bluzke tylko;-)
owca ja bym wziela brazowe..teraz sie nie patrzy na kolory nie raz widze ze dziewczyny pstrokato sie ubieraja ...a braz jak czarny:tak:
megi u nas pomaga tran codziennie malemu dajemy wieczorem...i ani razu nie chorowal jeszcze tfu tfu;-)
future jak on to zrobil:szok:wracajcie szybko do domku

Witam siedze juz kawke koncze
wstalam o 8 bo trzeba bylo psa wypuscic,dzieciaki tez juz wstaly tylko m spi jeszcze hehe :tak::tak:
u nas znowu pada mam juz dosc tej pogody bo tylko w domu trzeba siedziec nigdzie sie nie wyjdzie wrr...

Future biedny ten twoj synus to musial porzadnie zadrzec skoro az stan zapalny sie zrobil :tak:

Marzenka ta koszula fajna podoba mi sie tez :tak: sweterek srednio ;-) widze ze szalejesz z zakupami ostatnio ;-)

Co dzis gotujecie na obiad??
bo ja chyba dzieciaka spagetti zrobie a nam moze jakas zapiekanke z ryzem i mielonym wymysle :confused:

Witam
Poleżałam dziś do 7.30 choć to i tak mi mało, ostatnio już po 7 na nogach zawsze...
Nie mam dziś dobrego humoru, dół mnie dopadł jakiś a tu weekend a mojego nie ma. Wczoraj pisałam na gg długo z nim, też zaczyna tęsknić ale jeszcze i aż 20 dni:dry: Żeby to blisko było to by zjechał bo i tak na sobotę i niedzielę nie mają zajęć i rozjeżdżają się do domów. Mojemu zbytnio się nie opłaca z Grudziądza:no:
marzenka to szalejesz ostatnio z ciuszkami, troszkę inny masz gust niż ja no ale taka moda więc każdy kupuje to w czym dobrze będzie się czuł:tak: fajnie że masz tę pracę na więcej możecie sobie pozwolić.
future biedny gustaw obyście prędko do domku wyszli, na weekend masakra siedzieć w szpitalu, biedne wy:*
urA ja za parę dni będę miała katalogi, próbuję sił jako konsultantka avonu a co mi szkodzi:-p

reklama
Do góry