reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
czes
pr ja tez bym byla steskniona na twoim miejscu;-)teraz z moim malym widzimy sie tylko rano jak go zaprowadzam albo przed wyjsciem i jak wracam to juz spi..szkoda mi go ale zachodzi do sklepu dac buziaka i sie przytulic:tak:
ugotowalam zupe pomidorowke ;-)i zrobilam placki z jablkami z knorra bardzo dobre;-)moj maly pewnie bedzie sie zajadal..
poki co chce mi sie spac i cos glowa mnie boli
czekam na kuriera bo buciki te maja przyjsc
megi mam nadzieje ze bedzie dobrze u lekarza
madziarena a co to za impreza i kto bedzie?juz mowilam mojemu w sumie pobawilabym sie ale co on na to to na razie nic nie gada..moze uda mi sie go namowic.
oby juz amelka nie plakala....
fajnie ze wycieczka sie udala..
no nic ide polezec chyba pod kocyk wskocze nabrac sil do pracy..
kroma jak przyjda to napisze jak te buciki..mysle ze warto jak za ta cene i to jeszcze adidasa dlatego ze i tak conajmniej 100zl trzeba liczyc na buciki a u ciebie to nawet dobrze bo potem maly by odziedziczyl.

no nie.
mala zasmarkana i pokasłuje. chyba wykrakałam.
laski jaki jest dobry syropek na przeziębienie? bo nie chce od razu z katarem leciec do lekarza. a ja mam tylko ibum i flegamine, ale to na co innego, wiec się zastanawiam, ze moze kupię syrop.
oby maly nic nie zlapal.

Kroma - dzieki, ale wcale nie mam energii. normalnie jestem obolała jeszcze jak nie wiem. i trochę mnie to martwi, bo nie boli mnie rana, tylko ta skóra co mi wisi. tak od pępka w dół. niby mnie badał lekarz, i mowil, ze wszystko okej, ale ja się martwię. mam ten brzuch taki tkliwy. no zobaczymy. dziś jest nieco lepiej, musze jeszcze odpoczywac.

dzis co prawda spałam do 9.15 z malym, ale ja zeby się wyspać, to musiałabym spac ciurkiem z 15 godzin ;)))))

aha a moj menzu poszedł dziś w kojcu posprzątać u psa, a ta wyczaiła chwilę zwiała. ciekawe czy wróci z kurą w zębach czy sama...

no ja wczoraj jej pizamkę posmarowałam pulmexem, bo nosek zapchany, dzisiaj jakby bez zmian. wit c podaję, a menżu kupił dziś Lipomal. podałam przed snem. spi już godzinę, no zobaczymy.
aha i jeszcze podaję małej alveo. ale to tak tylko dlatego, ze ja sama biore i widzę postępy ;)

mały spi też niezle dzis. już porobiłam prania, 3 pralka się robi. wszystko wisi na dworze. a tatuś ogląda film.
ciekawe kto poodkurza jak dzieci wstaną...

No i już jestem. Mały nadal inhalacje ma mieć, jeszcze póki kaszelek ma, leki te same póki co dr mówiła że idzie ku lepszemu, przynajmniej nie jest gorzej, ufff. Pokazać się w środę póki inhalator mam mieć. Może będzie tylko lepiej.
future zdrówka dla niuni, Lipomal moja Zuzia zawsze na przeziębienie ma, nie narzekam.

Witam deszczowo !!
gdzie sie podziewacie laski??
ja kawusie wypilam i siedze na necie butki ogladam :-)
chce sobie kozaki zamowic ale mam dylemat czy czarne czy brazowe wziasc :baffled:
bardziej podobaja mi sie brazowe ale mam czarna kurtke i chyba bardziej pasowalyby czarne i juz sama nie wiem hehe :-p

Future to fajnie ze synus sie wywietrzyl troszke :-) ile on juz ma tydzien ? bo suwaczka nie ma to i nie wiadomo dokladnie :-p
Megi widzisz mowilam ze bedzie dobrze jeszcze kilka dni i kaszelek zniknie :-)

Mycha to super ze ta byla szefowa tak pamieta o twoim mezu mile z jej strony :tak: zawsze troszke kasy wam wpadnie i dobrego jedzonka ;-)

Marzenka i jak butki przyszly??
Aniolek jak tam u ciebie na froncie??:-p

Chorowitka zdowka posylam :tak:

i to te kozaki jak myslicie ktore lepsze do czarnej kurteczki ??:sorry2:

Załączniki

• pic1 (1).jpg
    pic1 (1).jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 23
  • pic1.jpg
    pic1.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 24
reklama
owca no ja też jestem pełna nadziei że mu minie bo na leki nie wyrabiam, ostatnio na niego samego 100zł poszło w aptece bo jeszcze do inhalatora tez tę maskę z rurką musiałam swoją kupić. No ale jak mus to mus!:tak:Co do butów mnie bardziej czarne pasują:)
Wczoraj mi przyszła paczuszka z allegro bo zamówiłam Zuzi od nas na urodzinki pieska co szczeka, chodzi i merda ogonkiem i na smyczy, heh będzie miała swoją różową maskotkę psiaka, ciekawe co powie ale to 2 listopada dopiero:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry