reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
aneteczka oj nie zgadzam sie bo wcale mniej nie rosna:no:, moze juz takie co maja po 15-16 lat to stoja dzieciaki ale moje jeszcze nie:-D
starsza wyrosla z butow zimowych bo jej noga od zeszlego roku urosla prawie 1,5 rozmiaru:eek::dry: z kurtki z zeszlego roku tez wyrosla, jedynie co to czapka i rekawiczki,
mloda wyrasta z butow migiem, z kurtek, spodni, leginsy z wiosny tez zamale
mycha dobrze ze chociaz jakas kase przyniesie

Hej ponownie
ja juz podszykowalam zapiekanke na obiad dla dzieciakow sos do makaronu tez juz gotowy :tak:
teraz herbatke popijam kupilam sobie dzis taka pyszna co tylko w sezonie zimowym jest dostepna z dodatkiem cynamonu pysznie smakuje :tak:

Mycha to fajnie ze mezus poszedl kaske zarobi troszke :-)

Megi a jak zuzia zadowolona jest z przedszkola ??

Ciacho pytalam cos ciebie kuknij na moj wczorajszy post ;-):-p podrzuc kawalek sernika...ja to moge wszystko do jedzenia zrobic oprocz ciast to mi jakos nie wychodzi ciagle robie zakalce haha :-D

owca sorry czytalam, widzialam ale zapomnialam odpisac,
robiłam narazie tylko te niebieskie kolczyki one sa akurat na sprzedaż, kobieta chciała zebym jej zrobiła w odcieniach niebieskiego ale co i jak to juz moja interpretacja, mysle ze jej sie spodobaja
ale ja musze sobie jakies nowe zrobic, moze niebieskie a co:-D
a sernik wlasnie wyciagnęlam ciasto jest kruche i to bardzo:-)

Ciacho - ja nie piszę , że wogóle nie rosną, ale już wolniej. Ja widze po swoim, że z tamtego roku kombinezon jest na poczatek zimy jeszcze dobry, a zawsze wsio kupowałam nowe. Tą kurtkę co teraz kupilam to mam nadzieje, że za rok jeszcze będzie dobra. Twoje już większę, więc pewnie też co rok nie musisz kupować wszytskiego, sama pisałaś że cora trzy sezony w jednych spodniach, a butach dwa. Przeciez to oczywiste , ze 12 latka już tak nei rośnie jak 2-3 latek.

Ostatnia edycja:
spoko aneteczka ale ja pisalam o mlodej ale nosi tylko dlatego tak dlugo bo miala spodnie 2 rozmiary wieksze, buty tez 1,5 rozmiaru wieksze
ot cala tajemnica, ja nigdy nie kupuje tego rozmiaru co nosi tylko sporo wieksze
ale ostatnio przez 3 lata to albo jednej albo drugiej cos roku kupowalam albo kurtke albo buty
starszej co sezon nowe buty, a w tym roku tez mi chyba z 5cm urosla a wierz mi przy dwojce dzieciakow nawet jak kupuje sie tylko jednemu akurat to i tak duze wydatki bo wiecznie cos trzeba a to buty wyjsciowe a to sandaly a to na w-f, a to ciagle cos...
dzieciaki w wieku tak 4-6 lat rosna skokowo i wtedy jest problem ale ciebie to dopiero czeka
wiem po mlodej kiedys we wrzesniu mialam jakos 110cm a grudzien/styczniej juz miala 117cm a na wiosne juz 125cm

owca teraz zajrzyl dalam zdjecia srodka haha
ja nie jadlam ale moje dzieciaki i M juz nie mogli wytrzymac i zjedli po kawalku, wiadomo ze najlepszy jak zimny

reklama
ciacho chyba chcialas napisac ze najlepszy to goracy ;-):tak: zaraz lukne

hej Pr jakie plany na wekend ? synus wrocil??

uciekam na obiadek :-)

Do góry